Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.710
- 59.087
- 3.383
yok mu ulan 6-7 milyon euroya alınabilecek 24 yaşında canavar ortasaha sergioyu dehleyip alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ucuza alınabilecek hatta bonservissiz bile alınabilecek oyuncu var reiste bonservisle alma ihtimalimiz daha fazla olur.Lüksemburg Milli Takımı'nda bize karşı da oynamıştı Leandro Barreiro..yok mu ulan 6-7 milyon euroya alınabilecek 24 yaşında canavar ortasaha sergioyu dehleyip alalım
Daha ucuza alınabilecek hatta bonservissiz bile alınabilecek oyuncu var reiste bonservisle alma ihtimalimiz daha fazla olur.Lüksemburg Milli Takımı'nda bize karşı da oynamıştı Leandro Barreiro..
Girona'da iyi başladı Lig'e reis..O Ukraynalı forvet ne oldu ?
![]()
Gedson Fernandes - Spelersprofiel 25/26
Gedson Fernandes, 27, uit Portugal ➤ Spartak Moskou, sinds 2025 ➤ Centraal middenveld ➤ Marktwaarde: 18,00 mln. € ➤ * 9 jan. 1999 in São Tomé, Sao Tomé en Principewww.transfermarkt.nl
ii topcuya benziyor
Tanıyorum bu futbolcuyu karaktersizin önde gideni.![]()
Gedson Fernandes - Spelersprofiel 25/26
Gedson Fernandes, 27, uit Portugal ➤ Spartak Moskou, sinds 2025 ➤ Centraal middenveld ➤ Marktwaarde: 18,00 mln. € ➤ * 9 jan. 1999 in São Tomé, Sao Tomé en Principewww.transfermarkt.nl
ii topcuya benziyor
Çözüm üzerine uğraşıyoruzRenkdaşlar tapatalk hata veriyor. Başka bir uygulama varmı telefon üzerinden siteye girebilecegim.
Hakemlerle ilgili bir başlık açılmasını öneriyorum @Alper Altun malum bolca konuşuluyor enazindan tek başlıkta toplanilir ve diğer başlıklar sismez tabi sıkı kontrol gerekebilir hakem deyince ağzımızdan pek hayırlı kelimeler çıkmayacağı için : )
Sadatça bir yorumismail kartal tam bir winner diyebilir miyiz?
Emil Breivik vardı işte. Bizim maçlardan sonra da izledim avrupa liginde iyi topçu olacak. İsmi bizimle çıktığında da yazmıştım. Zamanında Delaneyle de ilgilenip 2-3 milyon verip almayıp sonrasında çok pişman olduk bu çocuğu da kaçırırsak sonradan çok pişman olacağız diye.yok mu ulan 6-7 milyon euroya alınabilecek 24 yaşında canavar ortasaha sergioyu dehleyip alalım