- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 sene olmuş vay be
Hatay macindan sonra milli ara varsa niye cumartesi oynuyoruz hatay macini? Pazar öglen oynatmak icin bastirmali yönetim
Kaan mı katkı veremiyor.okan buruk'tan yeni karar ;
* kaan ve demirbay'ın katkı verememesi nedeniyle oliveira bundan sonra 11’deki yerini alacak.
* orta alanda torreira-oliveira ikilisine dönecek.
* buruk, sergio'ya yer açabilmek için de abdülkerim'i sol bekte oynatacak.
[milliyet]
Ne saçma iş lan bu. Kaan iyiyken niye kesilsin. İnanmadimokan buruk'tan yeni karar ;
* kaan ve demirbay'ın katkı verememesi nedeniyle oliveira bundan sonra 11’deki yerini alacak.
* orta alanda torreira-oliveira ikilisine dönecek.
* buruk, sergio'ya yer açabilmek için de abdülkerim'i sol bekte oynatacak.
[milliyet]
Olumlu tarafından bak. O düşüşü bizde de yaşayabilirdi, 13 milyonu indirdik ki ciddi katkı da vermiş bir oyuncu. Kendisini iyi hatırlayacağım...Öyle takimdan kaçarsan sonun böyle olur
Hamza hocama ufak bir eleştirimde birisi kuş yemi atmıştıYigenim olduğun gunlerdi
Ben fbliyim diye banlanmistim 2013 ya da 2011deHamza hocama ufak bir eleştirimde birisi kuş yemi atmıştı
O günden sonra sarı üyelere karşı empatimi hiç kaybetmedim
Onlarda pazartesi oynasin o vakitPazar günü bjk ve fb oynayacaklar. 3 takimi da ayni günde oynatmazlar.
Milli araya girildigi icin o hafta pazartesi maclari yok oyuncularin milli takim kampina katilabilmeleri icin.Onlarda pazartesi oynasin o vakit
İcardi’nin canı tatil çekmiştir. Boşver cumartesi oynasın kaçsın adam.Onlarda pazartesi oynasin o vakit