Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçırdıklarıyla beni al diyor cenk bey'eRafa Silva'yı alalım![]()
Yedek santrafor için bize dev bir adam lazım minimum 1.90 boyu olacak birini almamız lazım. Gerektiğinde oyunu değiştirmemiz yada kaos oyununda ortalarda orayı karıştıracak biri. Yine orta saha içinde fizik olarak sağlam adam lazım Grondaek o yüzden olabilir mesela Bodo'dan yine Genao'da bir Danimarkalı Frendrup orta saha var o da iyi olabilir ama artık dinamik ve genç adamları alalım.Ben forvet konusunda 1.5 senedir yirtiniyorum.
Tyukavin denen velet ihtiyacimiz olan yardımcı forvet. 6.5 bek için vereceğine bu çocuğa verip almak lazımdı.
Bunun gibi 2 tane daha transfer yapsak zaten takımdaki dinamizmi artırırız.
rachica da gol atmış milli takımda
PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK
kulüp bu konuda yıllardır cok pasif izlemedım ne diyorlar görmedım fakat onlar gibi neler diyenler var bizimkiler kaale bile almıyorlar hatta dava acacaz diyorlar o davaları bile açmıyorlarBeyaz tv deki serefsizlere acilen gereken yapilmali
Nasil bir cözüm bulurlar bilmiyorum taraftar mi yollarlar yoksa makheme yoluyla mu cözülür acilen gereken yapilmali
Art niyetli sekilde saldiriyorlar bize koc sponsorlugundan dolayi
Salih Özcan alınabilir birde bağlantı oyuncusu 10 no. Orta saha çok onemlindombele yerine iyi bir ortasaha
iyi bir 10 no
solbekede rıdvanı alacaksın başka çare yok
Salih Özcan'ı fenerde çok istiyor ama salmıyorlarmış alma imkanımız olsa baya iyi olur elimizi baya rahatlatırdı.Salih Özcan alınabilir birde bağlantı oyuncusu 10 no. Orta saha çok onemli
dzeko'nun antrenmanda isot'u sırtına aldığı foto gelir yarın acilinden
Bir yerde alacaksin. Ndombele oliviera güle güle. Bir gram yararları yok. Lanet sinir olmasa ndidiyi istiyorum benSalih Özcan'ı fenerde çok istiyor ama salmıyorlarmış alma imkanımız olsa baya iyi olur elimizi baya rahatlatırdı.
Salih Özcan alınabilir birde bağlantı oyuncusu 10 no. Orta saha çok onemli
Ndidi gayet iyi oyuncu zaten fizik kalite olsun, dinamiklik olsun defansif olarak Torreira etkisi yapabilecek bir oyuncu. Torreira'dan eksiği pas kalitesi kötüydü bildiğim kadarıyla, bloklar arası paslarda falan ciddi pas hataları yapabiliyor.Bir yerde alacaksin. Ndombele oliviera güle güle. Bir gram yararları yok. Lanet sinir olmasa ndidiyi istiyorum ben
Bize uyum sağlar ozaman. Bizde herkes pas özürlü gibi oynuyor. En azından top keserNdidi gayet iyi oyuncu zaten fizik kalite olsun, dinamiklik olsun defansif olarak Torreira etkisi yapabilecek bir oyuncu. Torreira'dan eksiği pas kalitesi kötüydü bildiğim kadarıyla, bloklar arası paslarda falan ciddi pas hataları yapabiliyor.