GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rachica da gol atmış milli takımda

PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK

Ben forvet konusunda 1.5 senedir yirtiniyorum.
Tyukavin denen velet ihtiyacimiz olan yardımcı forvet. 6.5 bek için vereceğine bu çocuğa verip almak lazımdı.
Bunun gibi 2 tane daha transfer yapsak zaten takımdaki dinamizmi artırırız.
Yedek santrafor için bize dev bir adam lazım minimum 1.90 boyu olacak birini almamız lazım. Gerektiğinde oyunu değiştirmemiz yada kaos oyununda ortalarda orayı karıştıracak biri. Yine orta saha içinde fizik olarak sağlam adam lazım Grondaek o yüzden olabilir mesela Bodo'dan yine Genao'da bir Danimarkalı Frendrup orta saha var o da iyi olabilir ama artık dinamik ve genç adamları alalım.

İşler bizim için iyi gidiyor. Ligde geride kalmadık, CL de gruptan çıkma şansımız sürüyor. Doğru 11 i bulup iyi oynamamız gerekiyor artık.

Beyaz tv deki serefsizlere acilen gereken yapilmali

Nasil bir cözüm bulurlar bilmiyorum taraftar mi yollarlar yoksa makheme yoluyla mu cözülür acilen gereken yapilmali

Art niyetli sekilde saldiriyorlar bize koc sponsorlugundan dolayi

Beyaz tv deki serefsizlere acilen gereken yapilmali

Nasil bir cözüm bulurlar bilmiyorum taraftar mi yollarlar yoksa makheme yoluyla mu cözülür acilen gereken yapilmali

Art niyetli sekilde saldiriyorlar bize koc sponsorlugundan dolayi
kulüp bu konuda yıllardır cok pasif izlemedım ne diyorlar görmedım fakat onlar gibi neler diyenler var bizimkiler kaale bile almıyorlar hatta dava acacaz diyorlar o davaları bile açmıyorlar
şu ana kadar çakara davalar açılsa cogu kazaılırdı

hatta daha acı tarafın bizim yönetim bize yapılan bu pisliklerden haberi bile yoktur uyuyordur herkes osura osura

dzeko'nun antrenmanda isot'u sırtına aldığı foto gelir yarın acilinden

hkhg.webp

keremsiz bir 11e geçmek lazım artık.Kalenin ağzından stad dışına vuruyor adam topu , mevkiisiyle alakası yok kaçırdığı saçma gollerin.

Bir yerde alacaksin. Ndombele oliviera güle güle. Bir gram yararları yok. Lanet sinir olmasa ndidiyi istiyorum ben
Ndidi gayet iyi oyuncu zaten fizik kalite olsun, dinamiklik olsun defansif olarak Torreira etkisi yapabilecek bir oyuncu. Torreira'dan eksiği pas kalitesi kötüydü bildiğim kadarıyla, bloklar arası paslarda falan ciddi pas hataları yapabiliyor.

Ndidi gayet iyi oyuncu zaten fizik kalite olsun, dinamiklik olsun defansif olarak Torreira etkisi yapabilecek bir oyuncu. Torreira'dan eksiği pas kalitesi kötüydü bildiğim kadarıyla, bloklar arası paslarda falan ciddi pas hataları yapabiliyor.
Bize uyum sağlar ozaman. Bizde herkes pas özürlü gibi oynuyor. En azından top keser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt