GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sampiyon olmak istiyorsak devre arası

zaha,ziyech,tete,ndombele,angelino ile yollar ayrılmalıdır

kerem her zamanki yerine sola gecmeli kendisinin arkasına genc bi kanat oyuncusu alınmalıdır

sol beke adam gibi defans yapabilen hucumun önemı yok bitane bek alınmalı tecrübeli olmalı

ortasahaya torreiranın yanına bu sefer düzgün adam alınmalı

bi de 10 numara alınmalı uzaktan sut cekebilsin yeter bide saga sola pas atsın baska bişey istemeyiz
Sağ kanat kim oynayacak lan hepsini satmissin almamissin

sanches ve boeyin yorgunlukdan koşacak mecalleri yoktu maçda

şu maç 1 gün sonra oynansada kazanırmışız

resmen yorgunluğa yenilmişiz

boey bile zorlandıysa

rotasyonlu kadro ile fark yerdik bence
çünki hataylı topçular net teşvik almış

ndombele yerine iyi bir ortasaha
iyi bir 10 no

solbekede rıdvanı alacaksın başka çare yok
on numara şart. Mertens geçen yıl ki Mata oldu. Ziyech de Mata'nın azıcık daha iş yapabileni. Bomboş transferler yapıldı. Asker topçu açığı çok net. 8'den bile acil garanti her maç oynayacak topu yumuşakça dürten bir on numara lazım.

Şu ana kadar 4 büyük takımın gittiği deplasmanlar bu şekilde gözüküyor. Dünde demiştim şöyle bir bakınca fenerbahçe gerçekten zor maçları duruyor özellikle 2. yarı ciddi sorun yaşayacaklar gibi bizse en iyi Anadolu takımlarıyla sürekli maçları yapıyoruz.

Trabzonspor ve beşiktaş ilk 5 sıradaki takımlardan 3'üyle maçlarını tamamlamış şu an bu kadar farkın olma sebebi birazda bu maçlardan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Beşiktaş zor ama sanki Trabzonspor biraz ön bölgelere yetişebilir gibi gözüküyor Avrupa'da da yoklar.

swv31bd.png

Son düzenleme:
Şu ana kadar 4 büyük takımın gittiği deplasmanlar bu şekilde gözüküyor. Dünde demiştim şöyle bir bakınca fenerbahçe gerçekten zor maçları duruyor özellikle 2. yarı ciddi sorun yaşayacaklar gibi bizse en iyi Anadolu takımlarıyla sürekli maçları yapıyoruz.

Trabzonspor ve beşiktaş ilk 5 sıradaki takımlardan 3'üyle maçlarını tamamlamış şu an bu kadar farkın olma sebebi birazda bu maçlardan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Beşiktaş zor ama sanki Trabzonspor biraz ön bölgelere yetişebilir gibi gözüküyor Avrupa'da da yoklar.

swv31bd.png
Biz Trabzonsporla oynamışız onlar bizle oynamış

Geçen sene(Tek Kulvar)
Antalyaspor dep(3)
Trabzonspor dep(1)
Ümraniyespor dep(3)
Kasımpaşa dep(3)
Adana Demirspor dep(1)
Kayserispor dep(0)
Karagümrük dep(3)
Toplam: 7 maç 14 puan

Bu sene(Şampiyonlar ligi dönüşü 4 maç var)
Kayseri dep(1)
İstanbulspor dep(3)
Antep dep(3)
Başakşehir dep(3)
Antalyaspor dep(3)
Rizespor dep(3)
Hatayspor dep(0)
Toplam: 7 maç 16 puan

swv31bd.png
kayseri iyi puan toplamış

herkes ilk maça gereksiz puan kaybettik diyordu

sampiyon olmak istiyorsak devre arası

zaha,ziyech,tete,ndombele,angelino ile yollar ayrılmalıdır

kerem her zamanki yerine sola gecmeli kendisinin arkasına genc bi kanat oyuncusu alınmalıdır

sol beke adam gibi defans yapabilen hucumun önemı yok bitane bek alınmalı tecrübeli olmalı

ortasahaya torreiranın yanına bu sefer düzgün adam alınmalı

bi de 10 numara alınmalı uzaktan sut cekebilsin yeter bide saga sola pas atsın baska bişey istemeyiz
Yenilerin gitmesinden ziyade eskilerden temizlik şart.
Ilk adım olarak mertens, oliviera ve kullanamayacağımız aşikar olan nelsson bunlardan maximum geliri elde ederek ayrılmamız lazım.

Mertens ve olivierayı superkupada araplar kafaya takıp akıllarını karıştırsa keşke ya.

Sonra diğerlerine geliriz. Çoğu için hala erken sakatlık, alışma vs derken hala şansı hakeden oyuncular var.
Angelino konusunda bu zorunlu opsiyonu kaldırıp kalmasını sağlamak lazım.

Transfer sezonu başladığı gün Oliviera, Nelsson, Ndombele ve Mertensden kurtularak yerlerini daha iyileriyle doldurmaya bakmak gerekiyor.
Bunların herhangi birinin yerine de bir tane yedek santrafor lazım. En büyük eksikliği burada çekiyoruz.
Bakambuyu kanat forvet olarak değerlendirip ikinci devreye o şekilde devam etmek gerekiyor.

Yenilerin gitmesinden ziyade eskilerden temizlik şart.
Ilk adım olarak mertens, oliviera ve kullanamayacağımız aşikar olan nelsson bunlardan maximum geliri elde ederek ayrılmamız lazım.

Mertens ve olivierayı superkupada araplar kafaya takıp akıllarını karıştırsa keşke ya.

Sonra diğerlerine geliriz. Çoğu için hala erken sakatlık, alışma vs derken hala şansı hakeden oyuncular var.
Angelino konusunda bu zorunlu opsiyonu kaldırıp kalmasını sağlamak lazım.

Transfer sezonu başladığı gün Oliviera, Nelsson, Ndombele ve Mertensden kurtularak yerlerini daha iyileriyle doldurmaya bakmak gerekiyor.
Bunların herhangi birinin yerine de bir tane yedek santrafor lazım. En büyük eksikliği burada çekiyoruz.
Bakambuyu kanat forvet olarak değerlendirip ikinci devreye o şekilde devam etmek gerekiyor.
Gitmesi gerekenlere katılıyorum ve takımda artık yıldız dediğimiz yeterince oyuncularda var o yüzden bundan sonra alınacak oyuncular mümkün mertebe genç, dinamik ve en önemlisi fizik olarak üstün kalite olmalarına dikkat etmemiz lazım bence. Yani genç diye çıtı pıtı oyuncu almak değil de yere sağlam basan fiziği diri adamlara yatırım yapmak lazım.

Gitmesi gerekenlere katılıyorum ve takımda artık yıldız dediğimiz yeterince oyuncularda var o yüzden bundan sonra alınacak oyuncular mümkün mertebe genç, dinamik ve en önemlisi fizik olarak üstün kalite olmalarına dikkat etmemiz lazım bence. Yani genç diye çıtı pıtı oyuncu almak değil de yere sağlam basan fiziği diri adamlara yatırım yapmak lazım.
Ben forvet konusunda 1.5 senedir yirtiniyorum.
Tyukavin denen velet ihtiyacimiz olan yardımcı forvet. 6.5 bek için vereceğine bu çocuğa verip almak lazımdı.
Bunun gibi 2 tane daha transfer yapsak zaten takımdaki dinamizmi artırırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt