Biz aslında fenerle yarışıyoruz gibi gelebilir ama yinede rakipleri hafife almamak gerektiğini düşünüyorum özellikle hoca değişimlerinden sonra ne kadar bitik gibi gözüksede tamamen kopmuş sayılmazlar reaksiyon gösterme ihtimalleri var hatta kağıt üstünde bakınca puan farkının ilerleyen süreçte daralacağını düşünüyorum.
Trabzonspor fenerbahçe arasında maç fazlasıyla 8 puan fark var yarın 11'de olabilir aynı da kalabilir. Ama kağıt üstünde bakınca Trabzonspor 2 derbi ve 1 tane çok zor deplasmanı aynı şekilde beşiktaş bitik gibi gözüksede onlarda 2 derbi deplasmanı ve 2 tane zor Anadolu deplasmanını bitirmiş.
Fenere bakıyoruz şu ana kadar kağıt üstünde ligin ilk 10 sıra içinde sadece Kasımpaşa deplasmanına gitmişler ki o da deplasman sayılmaz. Bana sanki fenerbahçe'nin ilerleyen süreçte bunun zorluğunu ciddi yaşayacak gibi geliyor her ne kadar 1-2 mücadelesinde gözüksede bir anda 2-3 mücadelesine doğru iş kayabilir.
Galatasaray(7): Başakşehir, Kayserispor, Antalyaspor, Hatayspor, Gaziantep, Rizespor, İstanbulspor
Fenerbahçe(5): Ankaragücü, Alanyaspor, Samsunspor, Kasımpaşa, Pendikspor
Trabzonspor(6): Galatasaray, fenerbahçe, Adana demirspor, Hatayspor, Kasımpaşa, Karagümrük
Beşiktaş(6): Galatasaray, Trabzonspor, Adana demirspor, Antalyaspor, Konyaspor, Karagümrük