GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli maça çıkmayı sayıyorlar diye biliyorum. Geçtiğimiz sezonlarda adı bizimle geçtiğinde öyleydi en azından.

O statüyü de nasıl kullanıyoruz fikrim yok. Kerem D. ile Emre aynı anda kadrodayken biri yabancı sayılıp birbirlerinin yerine girseler yerli mi sayılacaklar mesela? TFF'nin saçma sapan kuralları.
İkisinden birini tercih edeceğiz kadroyu bildirirken o yerli diğeri yabancı sayılacak tüm maçlarda tahminimce.

ünlü bir yerli yildiz hmm

Çok iyi paslaşmalar, şu boşa kaçıp alan açmalar bizede lazım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

@Emrah Duvar Sudakovun asist öncesi attığı pasa bak

maç boyunca da bayağı etkindi çocuk.

Milli ara tam zamanında geldi çok şükür

Yoksa yokuş aşağı gidiyorduk

Biz aslında fenerle yarışıyoruz gibi gelebilir ama yinede rakipleri hafife almamak gerektiğini düşünüyorum özellikle hoca değişimlerinden sonra ne kadar bitik gibi gözüksede tamamen kopmuş sayılmazlar reaksiyon gösterme ihtimalleri var hatta kağıt üstünde bakınca puan farkının ilerleyen süreçte daralacağını düşünüyorum.

Trabzonspor fenerbahçe arasında maç fazlasıyla 8 puan fark var yarın 11'de olabilir aynı da kalabilir. Ama kağıt üstünde bakınca Trabzonspor 2 derbi ve 1 tane çok zor deplasmanı aynı şekilde beşiktaş bitik gibi gözüksede onlarda 2 derbi deplasmanı ve 2 tane zor Anadolu deplasmanını bitirmiş.

Fenere bakıyoruz şu ana kadar kağıt üstünde ligin ilk 10 sıra içinde sadece Kasımpaşa deplasmanına gitmişler ki o da deplasman sayılmaz. Bana sanki fenerbahçe'nin ilerleyen süreçte bunun zorluğunu ciddi yaşayacak gibi geliyor her ne kadar 1-2 mücadelesinde gözüksede bir anda 2-3 mücadelesine doğru iş kayabilir.

Galatasaray(7): Başakşehir, Kayserispor, Antalyaspor, Hatayspor, Gaziantep, Rizespor, İstanbulspor

Fenerbahçe(5): Ankaragücü, Alanyaspor, Samsunspor, Kasımpaşa, Pendikspor

Trabzonspor(6): Galatasaray, fenerbahçe, Adana demirspor, Hatayspor, Kasımpaşa, Karagümrük

Beşiktaş(6): Galatasaray, Trabzonspor, Adana demirspor, Antalyaspor, Konyaspor, Karagümrük

Uğur Karakullukçu:

"Çok güvendiğim bir kaynağımdan öğrendim. Galatasaray, Wilfried Ndidi ile görüşmüş.

Sanıyorum Ndidi'yi 6 numarada oynatıp Torreira'yı 8'de oynatma gibi bir düşünce var."

F-raIVAWIAA7gHe

Uğur Karakullukçu:

"Çok güvendiğim bir kaynağımdan öğrendim. Galatasaray, Wilfried Ndidi ile görüşmüş.

Sanıyorum Ndidi'yi 6 numarada oynatıp Torreira'yı 8'de oynatma gibi bir düşünce var."
Thor u 8 de kullanma fikri benim aklima yatmiyor yav

limit mimit bakmadan devre arası en iyisinden ve tempolusundan 1 ortasaha almalıyız ,paraya kıyar ve fark yaratacak birini alırsak ligi alırız yoksa tezegi avuclayabılırız

Boey sözlesmesini uzatacak mi? Yabanci basin anlasamadik diyordu. O durumda bazilarinin bekledigi ucuk fiyata zor satariz.

limit mimit bakmadan devre arası en iyisinden ve tempolusundan 1 ortasaha almalıyız ,paraya kıyar ve fark yaratacak birini alırsak ligi alırız yoksa tezegi avuclayabılırız
Ben orta sahadan daha çok sol bek almalıyız diyorum, resmen en zayıf tarafımız, kazimcan falan olmaz Hatay maçında ilk golde ki hatası ne öyle?

SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ziyech 45 dakikalik
Zaha haftada 3 maci kaldiramiyor
Vs vs ama yorgun olmayan Sergio 0 reaksiyon verdi.

Tv izlemedim ama eminim dün gece spor programlarimda sevgi iklimi vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt