GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devam ediyor da limitler son günlerde açıktı zaten. Sanchez transferi taksitli olduğu için limitin küçük bölümü gitti sanırım. Oyuncu almada problem yaşamayız, zaten üst tura çıkarsak 4-5 milyon € daha limit artacak.

TFF limiti bu. Sene başı açıkladıkları. Üstüne çıkarsan lisans vermiyorlar topçuya
Sponsorluk paraları da eklenmiş olacak ayrıca. Yazın bağımsız denetimden geçmediği için yeni sponsorluklar da limite eklenememişti.

Hatayspor maçı bence bu sene ligin kırılma maçı. Fenerin olası ADS mağlubiyeti ve ya puan kaybında fark açılırsa rakipte psikolojik kırılım gerçekleşecek. Bu yüzden galibiyetimiz çok kritik.

Hatayspor maçı bence bu sene ligin kırılma maçı. Fenerin olası ADS mağlubiyeti ve ya puan kaybında fark açılırsa rakipte psikolojik kırılım gerçekleşecek. Bu yüzden galibiyetimiz çok kritik.

Volkan fb’sine karşı oynattığı y kürek oyunu oynatmayacağı için işimiz bence bayağı zor. Geride bekleyip hızlı zencileriyle bol bol kontra yakalarlar gibi geliyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Thomas Müller: “Çok iyi biliyorduk ki Galatasaray biraz çılgınca bir top oynuyor. Pres konusunda çok iyiler. Yüksek şiddetli ve biraz çılgınca bir oyun ama sahada ne yaptıklarını çok çok iyi biliyorlar. 18 maçtır yalnızca 2 kez kaybettiler ve 2’si de bize karşı. Sanırım buradan kendimize güzel bir şeyler çıkarabiliriz. Burada da hani bazı şeyler iyi gidiyor, 4’de 4 yaptık, grup lideriyiz vs “ Taraftarlar hakkında: “Ben ısınmaya çıkmamıştım ve dışarıdan Kimmich içeriye geldi ve durumun biraz aşırı olduğunda bahsetti. Dürüst olmak gerekirse bekliyordum, hatta ben daha fazlasını bile bekliyordum” Maç hakkında “Önde böylesine güçlü pres yapan bir takıma karşı öyle iyi kombinasyonlarla geriden çıkma şansınız çok yoktur. Biraz rahat olup topu üçüncü bölgeye, Kane ve kenar forvetlere taşımalısınız. Net pozisyonları bu şekilde bulacağımızı düşündük. Haklısınız, biz maalesef bunu istediğimiz ölçüde yapamadık. Daha fazla pozisyon üreteceğimizi düşünmüştük, olmadı. Final paslarımız yetersizdi”

Okan hoca 3lü orta saha oynasın çok takıntılı yaee o_O

Kerem 10 numara olmaz o_O

Bilmiyorum benimle aynı görüşte olanlar var mı ama, gerek futbolcu transferleri olsun gerek deplasmanlarda takımı karşılama olsun oyuncuların hocaların üstüne daha ilk dakikadan ultraslan atkısı vs sarılması bana çok itici ve saçma geliyor. Ultraslan Galatasaray demek olabilir ama Galatasaray ultraslan demek değildir. Galatasaray atkısı, bayrağı kullanmak bu kadar zor olmamalı.
1699599161667.png

1699599170858.png

Bilmiyorum benimle aynı görüşte olanlar var mı ama, gerek futbolcu transferleri olsun gerek deplasmanlarda takımı karşılama olsun oyuncuların hocaların üstüne daha ilk dakikadan ultraslan atkısı vs sarılması bana çok itici ve saçma geliyor. Ultraslan Galatasaray demek olabilir ama Galatasaray ultraslan demek değildir. Galatasaray atkısı, bayrağı kullanmak bu kadar zor olmamalı.
Ekli dosyayı görüntüle 225349
Ekli dosyayı görüntüle 225350
Koskoca yıldızları ultraslan bağcılar reisi karşılıyor :/

İzlemenizi öneriyorum renkdaşlar. Bir takıma çok benziyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 225349
Ekli dosyayı görüntüle 225350
Ben normal karşılıyom reis.Adamlar sonuçta o kadar emek veriyo her deplasmana gidiyolar saat kaç olursa olsun yeni transferleri karşılıyolar.Bu ultrAslan taraftar grubu artık Galatasarayla birleşmiş gibi.Maçlarda taraftarı organize ediyolar falan filan bence hak ediyolar..

Şu maça gerçekten yanmamak elde değil..İcardi santimlerle ofsayt bir de göğüs hizasi hani geride dahi olsa o pozisyon direk gol olurdu hiçbir avantaj sağlanıyordu ofsayt olması..Bizim gol milimlik ofsaytla iptal olurken onlarinki milimlik ofsaytla gol sayiliyor..
Orada golü atsak bambaşka bir senaryo olacaktı

Ben normal karşılıyom reis.Adamlar sonuçta o kadar emek veriyo her deplasmana gidiyolar saat kaç olursa olsun yeni transferleri karşılıyolar.Bu ultrAslan taraftar grubu artık Galatasarayla birleşmiş gibi.Maçlarda taraftarı organize ediyolar falan filan bence hak ediyolar..
ultrAslan Galatasaray’ın ta kendisidir. Laflarına dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt