Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.575
- 12.051
- 808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk onbir:
muslera
boey
sanchez
apokerim
angelinho
torriera
xx
xx
xx
zaha
icardi
bence ilk onbir için 8 çok iyi oyuncumuz var. 1 yerli 7 yabancı.
yedekler:
günay
kazımcan
kaan
kerem aktürk
BAY
demirbay
gibi önemli 6 yerli alternatifimiz var.
ne yapsak diyeceğimiz oyuncular:
tete
ziyech
oliviera
bakambu
mertens
bu 5 oyuncudan verim alamıyoruz.
problemler:
nelsson
ndombele
bu iki oyuncu büyük problem gibi görünüyor.
Tff limiti bahsedilen limit sanırım. Limitin o zaman olma sebebi de bir önceki sezon gerek sponsorluk gelirleri vb. gelirler çok düşük olduğundan dolayı idi ve yeni sponsorluklarda bağımsız denetimden geçmeden limite eklenmiyormuş o yüzden o zamanki yeni sponsorluklarda limite eklenememiş. Devre arası bu sponsorlukların limite eklenmiş olması o yüzden limit sorunumuzun olmayacağını düşünüyorum. O yüzden devre arası sol bek değil de orta sahaya bir tane net bonservisli oyuncu alınacak bence. Nelsson'da devre arası PL alt sıra, İtalya veya Ajax gibi kötü gidişatta olan bir takıma satılacaktır.Bu limit saçmalığı devre arasında olacakmi bizde ? @Hasan Bekir @Hasan Çam
Erden beyin açıklamaları tekrar dinledim yine anlamadım bizde ffp yok iken neden limit var neden bonservisi oyuncu alamıyoruz o da net konusmamis
Devam ediyor da limitler son günlerde açıktı zaten. Sanchez transferi taksitli olduğu için limitin küçük bölümü gitti sanırım. Oyuncu almada problem yaşamayız, zaten üst tura çıkarsak 4-5 milyon € daha limit artacak.Bu limit saçmalığı devre arasında olacakmi bizde ? @Hasan Bekir @Hasan Çam
Erden beyin açıklamaları tekrar dinledim yine anlamadım bizde ffp yok iken neden limit var neden bonservisi oyuncu alamıyoruz o da net konusmamis
Icardi'ye reçete belli sakatlığı baya etkiliyor 3 hafta dinlensin yine zımba gibi oynar. Bu hafta söz Bakambu da bakalım o napacak.@Umut Işık Yaptığımız kontrollere göre Mauro İcardi'nin 2 maçta gol atmayıp ve etkisiz olmasının nedenini Umut'un İcardi'yi avatar yapması olarak bulduk.Bu araştırmayı yapan De Marke Sports ekibini tebrik ederiz.Şimdi ise açıklama yapması için topu Umut'a atıyoz.Evet Umut top sen de..

Bu ihtimali de ekipçe düşünüp kararımızı verecez..Icardi'ye reçete belli sakatlığı baya etkiliyor 3 hafta dinlensin yine zımba gibi oynar. Bu hafta söz Bakambu da bakalım o napacak.![]()
Ne oldu ulan@Murat Durmaz Manchester
UnitedNe oldu ulan![]()
O maçın üstünden 20 gün geçti dalga geçemezsinUnited
O maçın üstünden 20 gün geçti dalga geçemezsin![]()