- 5 Eylül 2014
- 85.233
- 71.221
- 4.513
Ulan sen de hep Cuma günleri içiyosun
Ben her gün içiyorum hocam 365 günün 330’u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan sen de hep Cuma günleri içiyosun
Allah da seni ıslah etsinBen her gün içiyorum hocam 365 günün 330’u
Sağ olAllah da seni ıslah etsin
Anket var imiş.
Gerçekten ufak dokunuşlara ihtiyacı olan bir forma, bu hali çok hoş olmuş.Bu forma keşke böyle kol ve yaka detayları eklenmiş ve sponsorlardan arınmış şekilde piyasaya sürülseydi. Manevi anlam yüklenen formada ticari sponsor bana çok saçma geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 225416
Çok iyi paslaşmalar, şu boşa kaçıp alan açmalar bizede lazım
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
İlkay, Hakan başka var mı ?.
2015 Eylül'de Almanya ile ilk maçına çıktığı için yabancı sayılıyor. Yerli ama milli değil muhteşem statümüze göre.Emre Can
Kerem ile ikisinden birisini tercih etmen gerekecek.2015 Eylül'de Almanya ile ilk maçına çıktığı için yabancı sayılıyor. Yerli ama milli değil muhteşem statümüze göre.
Kerem D. yerine yerli statüsünde kullanılır.2015 Eylül'de Almanya ile ilk maçına çıktığı için yabancı sayılıyor. Yerli ama milli değil muhteşem statümüze göre.
Milli maça çıkmayı sayıyorlar diye biliyorum. Geçtiğimiz sezonlarda adı bizimle geçtiğinde öyleydi en azından.Kerem ile ikisinden birisini tercih etmen gerekecek.
Btw tercihini çok daha öncesinden yapmıştı ama maça daha sonra çıkmıştı. Kuralda maça çıkma mı yoksa tercih mi baz alınmalı bilmiyorum.
O statüyü de nasıl kullanıyoruz fikrim yok. Kerem D. ile Emre aynı anda kadrodayken biri yabancı sayılıp birbirlerinin yerine girseler yerli mi sayılacaklar mesela? TFF'nin saçma sapan kuralları.Kerem D. yerine yerli statüsünde kullanılır.
400K’lık PSG sayfasının paylaşıma bak. Elimizde tutamayacağımız kesin de 30’lar bile konuşulabilir gibi geliyor