GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu forma keşke böyle kol ve yaka detayları eklenmiş ve sponsorlardan arınmış şekilde piyasaya sürülseydi. Manevi anlam yüklenen formada ticari sponsor bana çok saçma geliyor.

gs-forma.webp

Bu forma keşke böyle kol ve yaka detayları eklenmiş ve sponsorlardan arınmış şekilde piyasaya sürülseydi. Manevi anlam yüklenen formada ticari sponsor bana çok saçma geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 225416
Gerçekten ufak dokunuşlara ihtiyacı olan bir forma, bu hali çok hoş olmuş.

Çubuklu genel olarak güzel bir forma ama eksik, galiba maçlarda tekrar giyilmeyecek, çünkü maç forması hali yok, oyuncular stadium versiyonu ile maça çıkmıştı.

Bu arada anket sonuçlanmış:

Ulan hunter 2 maç kazandın diye egon tavan yapmış yine

İlkay, Hakan, Emre Can başka var mı ?.

Son düzenleme:
2015 Eylül'de Almanya ile ilk maçına çıktığı için yabancı sayılıyor. Yerli ama milli değil muhteşem statümüze göre.
Kerem ile ikisinden birisini tercih etmen gerekecek.

Btw tercihini çok daha öncesinden yapmıştı ama maça daha sonra çıkmıştı. Kuralda maça çıkma mı yoksa tercih mi baz alınmalı bilmiyorum.

Forumu okurken ben :

1699708321631.webp

Kerem ile ikisinden birisini tercih etmen gerekecek.

Btw tercihini çok daha öncesinden yapmıştı ama maça daha sonra çıkmıştı. Kuralda maça çıkma mı yoksa tercih mi baz alınmalı bilmiyorum.
Milli maça çıkmayı sayıyorlar diye biliyorum. Geçtiğimiz sezonlarda adı bizimle geçtiğinde öyleydi en azından.

Kerem D. yerine yerli statüsünde kullanılır.
O statüyü de nasıl kullanıyoruz fikrim yok. Kerem D. ile Emre aynı anda kadrodayken biri yabancı sayılıp birbirlerinin yerine girseler yerli mi sayılacaklar mesela? TFF'nin saçma sapan kuralları.

400K’lık PSG sayfasının paylaşıma bak. Elimizde tutamayacağımız kesin de 30’lar bile konuşulabilir gibi geliyor

Hakimi var sanmıyorum oraya ciddi bonservis harcasınlar. Hakimi'yi satarlarsa bir ihtimal. Ha şöyle bir teklif yapabilirler Mukiele+ 10-13 arası bir teklif yaparsa yaparlar ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt