Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sponsorluk paraları da eklenmiş olacak ayrıca. Yazın bağımsız denetimden geçmediği için yeni sponsorluklar da limite eklenememişti.Devam ediyor da limitler son günlerde açıktı zaten. Sanchez transferi taksitli olduğu için limitin küçük bölümü gitti sanırım. Oyuncu almada problem yaşamayız, zaten üst tura çıkarsak 4-5 milyon € daha limit artacak.
TFF limiti bu. Sene başı açıkladıkları. Üstüne çıkarsan lisans vermiyorlar topçuya
Devre arası Lemina çekmek lazım.
Hatayspor maçı bence bu sene ligin kırılma maçı. Fenerin olası ADS mağlubiyeti ve ya puan kaybında fark açılırsa rakipte psikolojik kırılım gerçekleşecek. Bu yüzden galibiyetimiz çok kritik.
Koskoca yıldızları ultraslan bağcılar reisi karşılıyor :/Bilmiyorum benimle aynı görüşte olanlar var mı ama, gerek futbolcu transferleri olsun gerek deplasmanlarda takımı karşılama olsun oyuncuların hocaların üstüne daha ilk dakikadan ultraslan atkısı vs sarılması bana çok itici ve saçma geliyor. Ultraslan Galatasaray demek olabilir ama Galatasaray ultraslan demek değildir. Galatasaray atkısı, bayrağı kullanmak bu kadar zor olmamalı.
Ekli dosyayı görüntüle 225349
Ekli dosyayı görüntüle 225350
Sanki Galatasaray aracı olup ultraslan forması giyecekmiş gibiKoskoca yıldızları ultraslan bağcılar reisi karşılıyor :/
Ben normal karşılıyom reis.Adamlar sonuçta o kadar emek veriyo her deplasmana gidiyolar saat kaç olursa olsun yeni transferleri karşılıyolar.Bu ultrAslan taraftar grubu artık Galatasarayla birleşmiş gibi.Maçlarda taraftarı organize ediyolar falan filan bence hak ediyolar..Bilmiyorum benimle aynı görüşte olanlar var mı ama, gerek futbolcu transferleri olsun gerek deplasmanlarda takımı karşılama olsun oyuncuların hocaların üstüne daha ilk dakikadan ultraslan atkısı vs sarılması bana çok itici ve saçma geliyor. Ultraslan Galatasaray demek olabilir ama Galatasaray ultraslan demek değildir. Galatasaray atkısı, bayrağı kullanmak bu kadar zor olmamalı.
Ekli dosyayı görüntüle 225349
Ekli dosyayı görüntüle 225350
ultrAslan Galatasaray’ın ta kendisidir. Laflarına dikkat etBen normal karşılıyom reis.Adamlar sonuçta o kadar emek veriyo her deplasmana gidiyolar saat kaç olursa olsun yeni transferleri karşılıyolar.Bu ultrAslan taraftar grubu artık Galatasarayla birleşmiş gibi.Maçlarda taraftarı organize ediyolar falan filan bence hak ediyolar..
Git sen karşıla? Gece evinde klavyeden yazıp erkeklik yapmana gerek yok. Gelecek saatleri belli yer belli git çok Galatasaraylısın ya çıkar gs atkısı açtırKoskoca yıldızları ultraslan bağcılar reisi karşılıyor :/
Artık okumadan mı alıntıyosun ulanultrAslan Galatasaray’ın ta kendisidir. Laflarına dikkat et
Meyhaneciler buraya konusuna bakArtık okumadan mı alıntıyosun ulanYoksa senin klasik Cuma günleri içtiğinden dolayı mı böyle yazdın
![]()
Icardiyi karşılayan ekipteyim kardeş laflarına dikkat et. Ua PendikGit sen karşıla? Gece evinde klavyeden yazıp erkeklik yapmana gerek yok. Gelecek saatleri belli yer belli git çok Galatasaraylısın ya çıkar gs atkısı açtır
Ulan sen de hep Cuma günleri içiyosunMeyhaneciler buraya konusuna bak