Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.573
- 58.883
- 3.383
0kac puan kaybettik su olay yuzunden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0kac puan kaybettik su olay yuzunden
fener bize 5 atıp 3 sayacak gibi
Nöbette misin
Kına yakarsınfener bize 5 atıp 3 sayacak gibi
evtNöbette misin
yakamamKına yakarsın
Kaç nöbeti
Yakacakla tıkacağın kötüsü olmazyakamam
sen tıkayabilirsin kendini ben yakamamYakacakla tıkacağın kötüsü olmaz
Özetle topu çevirmeyi bırakıp maçın başında gol atmalıyız.fener bize 5 atıp 3 sayacak gibi
Icardi+Kerem diyelim. Icardim de çok kaçırdı.Özetle topu çevirmeyi bırakıp maçın başında gol atmalıyız.
Ha bu arada kerem son 5 maçta kaçırdılarını atsa bu istatistik tersine dönerdi.
Kaç puan kaybettik?kac puan kaybettik su olay yuzunden resmen sezona mal olacak ortada ziyech oynasin zaha ile kerem surekli kanatta degisimli oynasinlar
Hadi o sakat diye istatistiğe katmıyorum muhtemelen şut çekerken acı çekiyordur diğeri kafadan sakat muhtemelen, top kendine çarpsa 10 tane golü vardı. Stad dışına nasıl gönderiyor hayret vericiIcardi+Kerem diyelim. Icardim de çok kaçırdı.

Kerem e söylediğin sözleri sana yakıştıramadım. Kerem in first touch olayı hep zayıftı ve öyle kalacak; sonradan bunu geliştirebilen topçu görmedim, galiba alt yapı eğitimi ile ilgili bir şey. Kaçırdığı gollerin çoğunluğu da bu sebeple.Hadi o sakat diye istatistiğe katmıyorum muhtemelen şut çekerken acı çekiyordur diğeri kafadan sakat muhtemelen, top kendine çarpsa 10 tane golü vardı. Stad dışına nasıl gönderiyor hayret verici![]()
Yok yav herif geçen sene attığı gollerin alayını bu sene kaçırıyor.Kerem e söylediğin sözleri sana yakıştıramadım. Kerem in first touch olayı hep zayıftı ve öyle kalacak; sonradan bunu geliştirebilen topçu görmedim, galiba alt yapı eğitimi ile ilgili bir şey. Kaçırdığı gollerin çoğunluğu da bu sebeple.
Icardi ağrısı, sızısından büyük ihtimalle hatayda kaçırdığı gol hariç: bok gibi zemin ve kaleci biçer gibi üstüne atlıyor. Icardi topa vurmak için yattığı anda top zeminde sekiyor.
Preste sorun yok, önde kapılan topla kaçırılan gol istatistiği olsa avrupada lider oluruzGolle biten önde top kapma 0. Vah vah o kadar pres takımiyiz diyoruz ama yaptığımız pres de boş
Preste sorun yok, önde kapılan topla kaçırılan gol istatistiği olsa avrupada lider oluruz
Sol bek ortasaha falan boşverip aslında skorer bi adam alsak daha iyi iş yapmış oluruz sankiGeçen seneden beri bir tek icardi ortalamanın üstündedir