GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanin oynattigi futbol beni tedirgin ediyor ne oynadigimiz belli degil sistem yok karma corman. Oyuncularin arasinda cok acik alan var kompakt durmuyoz, top bizdeyken oyuncular hareket etmiyor hepsi yerinde duruyor cok yavas ve kreatifsizlik var.

Okan hocanin oynattigi futbol beni tedirgin ediyor ne oynadigimiz belli degil sistem yok karma corman. Oyuncularin arasinda cok acik alan var kompakt durmuyoz, top bizdeyken oyuncular hareket etmiyor hepsi yerinde duruyor cok yavas ve kreatifsizlik var.
Öyle bir talebimiz yok çünkü. Skoru alınca tempoyu düşürüp minimum eforla maçı bitirme kafasına giriyor takım.

ya bunlar ne anlar astrolojiden sergi

rte bile astrolojiye göre seçim tarihini belirledi
her ay rezzanı çağırır sarayına bilgi alır
keza pentagonda astroloji bölümü var

sen takma bunları

bunlar erden timur, angelino filan başarısız olsada ben haklı çıksam dereinde

sen yolundan dönme kardeşim

ama belirteceğim bana baktığın harita full yanlış çıktı
Astroloji mevzu değil şu an

önümüzde ki fikstür çok karışık yav neyse ki manutd maçına kadar yolculuk yapmayacaz

Sirachan umraniyede sonradan bile girememis oyuna hic

Bari takiminda biraksaydik alip

Bizim lige oyuncu kiralık vermek sacma, git Almanya 4.ligine ver daha iyi, bir kere alt liglerde taktik disiplin falan yok da, oralar papaz kaynıyor, sirachana 32 yaşındaki alt Lig papazı forma vermez

@Keramettin TANRIVERDİ

burada yaptığınız bence yanlış.

tam da kör göze parmak "YALANLANDI" diye konu başlığını düzeltip, ilgili şahsın ağza yüze devam edilmesi gerekiyordu. konu kapatılınca kendisine yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt