GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv kopenhagı yenme şansımız varmı?

tabiki yok

kondisyonumuz yetmez

adamlar o gün 130 km koşar

70den sonra delik deşik ederler

bunun neresi tahmin
ciğerleri soğuk havada koşmaya göre şekillenmiş bir insan topluluğuyla oynayacağız. aynı düşüncedeyim, varlık gösteremeden yenilir geliriz

Katılıyorum yada orta sahaya Salih Özcan yapıp sol beki yabancı yapacağız. O da bir seçenek. Locko + Salih Özcan ikilisi de çok iyi olabilir.
Ben de sol bekin yerli olmasından yanayım ama bakıyorum yerli sol bek yok. Mesela Rıdvan, Eren Elmalı filan alınıp güvenip yola çıkar mıyım? Hayatta çıkmam

Salih Özcan öyle bayıldığım bir orta saha değil ama sanırım yabancı bir sol bek kullanmanın tek yolu orta sahada yerli kullanmak

ne yazık ki bu fb namağlup şampiyon olur bjkyi sahadan sildiler

Burhan bol keseden sikmaya baslamis. Yavas yavas alistiriyor ortami

Daha iyi oyuncu kim

Sinan kokusu aldım bu mesajdan :asd:
İngiltere Ligi'nden Nottingham Forest küme düşerse Dominguez olabilir.Veya diğer büyük takımların kullanmadıkları İngiltere takımları-Bayern Münih-Psg gibi geniş oyuncu kadrosu olan takımlardan alınabilir reis..
Dominguez olabilir kanks veya büyük takımların kullanmadıkları İngiltere takımları-Bayern Münih-Psg gibi geniş oyuncu kadrosu olan takımlardan alınabilir..

İngiltere Ligi'nden Nottingham Forest küme düşerse Dominguez olabilir.Veya diğer büyük takımların kullanmadıkları İngiltere takımları-Bayern Münih-Psg gibi geniş oyuncu kadrosu olan takımlardan alınabilir reis..

Dominguez olabilir kanks veya büyük takımların kullanmadıkları İngiltere takımları-Bayern Münih-Psg gibi geniş oyuncu kadrosu olan takımlardan alınabilir..
Dominguez'i yazın kaçırmayacaktık o kötü oldu yav..

Ben de sol bekin yerli olmasından yanayım ama bakıyorum yerli sol bek yok. Mesela Rıdvan, Eren Elmalı filan alınıp güvenip yola çıkar mıyım? Hayatta çıkmam

Salih Özcan öyle bayıldığım bir orta saha değil ama sanırım yabancı bir sol bek kullanmanın tek yolu orta sahada yerli kullanmak
1702146600380.webp

Çok genç ama potansiyeli yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt