Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.459
- 101.654
- 5.238
elifffffffff dediiiiiim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtlar Vadisi'nde güzel kadınların oynadığı konusunda aynı fikirde olalım.Meral favorimdi ohoooo daha bunun Derya'sı falan filan da varelifffffffff dediiiiiim
Dominguez demişken o da ilk 11 değil ve rotasyon oyuncusu hatta son maçta süre de almadı. Sangare'de yedeklerde yine Danilo da sakatlığını atlatmış. İstesek devre arası vermezler mi? Forrest Nelsson'u istiyordu bir ara onunla takas falan olabilir bir ihtimal sanki.İngiltere Ligi'nden Nottingham Forest küme düşerse Dominguez olabilir.Veya diğer büyük takımların kullanmadıkları İngiltere takımları-Bayern Münih-Psg gibi geniş oyuncu kadrosu olan takımlardan alınabilir reis..
Dominguez olabilir kanks veya büyük takımların kullanmadıkları İngiltere takımları-Bayern Münih-Psg gibi geniş oyuncu kadrosu olan takımlardan alınabilir..
Hem fikirmisin @Barış SavaşKurtlar Vadisi'nde güzel kadınların oynadığı konusunda aynı fikirde olalım.Meral favorimdi ohoooo daha bunun Derya'sı falan filan da varEski günleri hatırlattın bana kanks yav
![]()
Lig'de kalma şansları devam ederken göndermezler bence reis.Sangare'nin talipleri daha önceden de fazlaydı şimdi de fazla olur hem de daha fazla bonservis isterler bence 6 numara konusunda Torreira'nın satılmaması taraftarıyım..Dominguez demişken o da ilk 11 değil ve rotasyon oyuncusu hatta son maçta süre de almadı. Sangare'de yedeklerde yine Danilo da sakatlığını atlatmış. İstesek devre arası vermezler mi? Forrest Nelsson'u istiyordu bir ara onunla takas falan olabilir bir ihtimal sanki.
Bi ara full oynuyordu 7 den asagıda almiyordu sanki ne oldu da kesik yedi acabaDominguez demişken o da ilk 11 değil ve rotasyon oyuncusu hatta son maçta süre de almadı. Sangare'de yedeklerde yine Danilo da sakatlığını atlatmış. İstesek devre arası vermezler mi? Forrest Nelsson'u istiyordu bir ara onunla takas falan olabilir bir ihtimal sanki.
Sangare değil Dominguez'i takaslamazlar mı Nelsson ile?Lig'de kalma şansları devam ederken göndermezler bence reis.Sangare'nin talipleri daha önceden de fazlaydı şimdi de fazla olur hem de daha fazla bonservis isterler bence 6 numara konusunda Torreira'nın satılmaması taraftarıyım..
Bilmem rotasyona düşmüş son maçta süre de alamamış. Bir de Sangare ve Danilo'da rotasyonda yedeklerde yani o yüzden bir ihtimal acaba dedim.Bi ara full oynuyordu 7 den asagıda almiyordu sanki ne oldu da kesik yedi acaba
İngiltere takımlarının para sıkıntısı yok ki reis.Küme düşmemek için elinden geleni yapacaklardır.Hatta onu göndermeyip başka 1 oyuncu da alabilirler..Sangare değil Dominguez'i takaslamazlar mı Nelsson ile?
Senin benficali 10nr ne durumda? Ismini hatirlayamadim simdiLig'de kalma şansları devam ederken göndermezler bence reis.Sangare'nin talipleri daha önceden de fazlaydı şimdi de fazla olur hem de daha fazla bonservis isterler bence 6 numara konusunda Torreira'nın satılmaması taraftarıyım..
Aynen reis dün gol de attı.Daha sözleşme yenilemedi.Arabistan kulüplerinden Al Hilal de istiyodu..Senin benficali 10nr ne durumda? Ismini hatirlayamadim simdi
Rafa silva miydi neydi?
pek izledim diyemem kankKurtlar Vadisi'nde güzel kadınların oynadığı konusunda aynı fikirde olalım.Meral favorimdi ohoooo daha bunun Derya'sı falan filan da varEski günleri hatırlattın bana kanks yav
![]()
Sezon başı transfer için oyuncu satışı beklediler. O yüzden belirli bir bütçe var sanırım. Hali hazırda - 60 milyonlarda. O yüzden orta sahada son maçta ilk 11 değil yedeklerde Sangare ve Danilo gibi oyuncuları da varken. Nelsson'u da istiyorlardı bunlar o yüzden geniş orta saha rotasyonundan 1 kişiden vazgeçip 1 stoper isteyebilir diye düşündüm tabi senin dediğin gibi de olabilir?İngiltere takımlarının para sıkıntısı yok ki reis.Küme düşmemek için elinden geleni yapacaklardır.Hatta onu göndermeyip başka 1 oyuncu da alabilirler..
Meralin sexsapalitesi iyiydi. Savcı zaten 10 numaraydiHem fikirmisin @Barış Savaş
Çocukken okul sırasına Meral'in adıyla kendi adımı kazımıştım ben yavpek izledim diyemem kank
sen böyle deyince fark ettimde Behzat Ç de hiç güzel karı yokmuşÇocukken okul sırasına Meral'in adıyla kendi adımı kazımıştım ben yav![]()
Senin nasıl bir sapik olduğunu biliyoruz itiraf etmene gerek yokÇocukken okul sırasına Meral'in adıyla kendi adımı kazımıştım ben yav![]()
Behzat Ç'de oynayan Suna karakterli Mine Tugay'a hakarettir bu kanks yavsen böyle deyince fark ettimde Behzat Ç de hiç güzel karı yokmuş
manyak rolünde. gitti hayalete verdi bu daBehzat Ç'de oynayan Suna karakterli Mine Tugay'a hakarettir bu kanks yav![]()