GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil umuta yapılan saldırıyı düşününce derbiye atanacak düzgün hakem kalmadı

yalının istemiyecegi tek hakem halil umut olurdu bence şimdi kimi verecekler acaba

Haberleri GSC'den alan gazeteci görünümlüler var.

Devre arasında orta saha rotasyonu ve sol bek güçlendirilirse çok iyi olur. Kaan'ın sürpriz performansı orta sahaya nefes aldırdı ama 2. yarı bu rotasyon ile ilerlemek baya zor olur diye düşünüyorum. Ndombele-Oliveira-Demirbay bu üçlüden 1 tanesi kalıp yabancı bir 8 numara ve Berkan'ı rotasyona eklesek güzel olur. Sol bek içinde genç ve Boey tarzı atletik bir isim denemek lazım bana göre. Spinazzola tarzı sakatlık geçmişi soru işareti olan bir hamle olmamalı bana göre.

Son düzenleme:
Bu Bilal, Adana'ya karsi oynamadi mi? Oynadi diye hatirliyorum ama rakip takimda Tolu ve Bah girene kadar neredeyse 0 idi. Hatta neredeyse 2 macta da aynisi oldu.

yalı bey yarın halil umutu izmirde evinde ziyaret edecekmiş ,cidden zaytung haberi gibi olduk : )

Galiba Frankurt son anda 80 milyona oyuncu satmisti. O parayi daha harcamadilar

Evet zahayi da arap yarımadasina sattınız mi arkadaslar, rashica gelsin kurtarsın bizi ya.bissakayi ve mazrouyi çalıma dizerdi suphesiz

fb avrupada 2 mac eksik oynayacak diye üzüleceğinize kaçan 12 milyon avroya uzulseydiniz daha makbule geçerdi.ludagorets maçına bu kadar kafa yormaya gerek yoktu.biseyin üzerinde cok durursaniz ters teper.moldenin geleceği sadece bi ihtimalden ibaret,zaten yorulacaklar 2.yari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt