GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
td listimiz

2028 yılına kadar okan
28-30 arda
30-30araya bir italyan girer
30-35 okan
35-36 selçuk
36-39 muslera
39-40 sabri
39-40 feghouli
39-40 kaleci eray
40-47 Ali yiğit

1947 dünyanın sonu zaten

nostramason olarak kehanette bulunayım

Ali Yiğit Burukun the next ergin ataman olacağını görebiliyorsunuz dimi?

Skor yapan tek oyuncumuz gitsin sorun olacağını sanmıyoruz demek saçmalık. Bu adam ve önündekinin uyumu geçen sene şampiyonluğu getirdi.
Bu sene alınan 3 kanat ile bu uyumu bırak 2 maç üst üste çıkan yok.

icardi gitsin
okan hoca gitsin
kerem gitsin
zaha gitsin
ziyech gitsin
muslera gitsin

filan falan diye saçmalayanların evde ki tek çocuk olduğunu düşünüyorum

çünki bukadar şımarıklığı aklım almıyor

Skor yapan tek oyuncumuz gitsin sorun olacağını sanmıyoruz demek saçmalık. Bu adam ve önündekinin uyumu geçen sene şampiyonluğu getirdi.
Bu sene alınan 3 kanat ile bu uyumu bırak 2 maç üst üste çıkan yok.
Kerem’e geçen sene verdiğin özgürlüğü kimseye verdin mi peki? Uyum dediğin aldığı her topu Icardi’ye atmak, 20 tane top kaybı yapmaktı. Mertensle Rashica ise bunu kabullenmişti artık.

Bu sene Icardi’nin biriyle uyum sağlayacak hali yok zaten, 5 metrekarede top oynuyor 2 aydır.

Aynen.O sezon o yüzden emreyle nice maçlar satıp şampiyonluktan edip bizi sonra beleşten intere kaçtılar.Sonra Okan hocanın nereye döndüğünü de biliyoruz.Real maçında oynamaları bu sezonun devamını değiştirmiyor

Aynen.O sezon o yüzden emreyle nice maçlar satıp şampiyonluktan edip bizi sonra beleşten intere kaçtılar.Sonra Okan hocanın nereye döndüğünü de biliyoruz.Real maçında oynamaları bu sezonun devamını değiştirmiyor
Ne yani Galatasaray'ın mevcut hocası futbolcuyken takımını mı sattı ?

Ne yani Galatasaray'ın mevcut hocası futbolcuyken takımını mı sattı ?
Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.

td listimiz

2028 yılına kadar okan
28-30 arda
30-30araya bir italyan girer
30-35 okan
35-36 selçuk
36-39 muslera
39-40 sabri
39-40 feghouli
39-40 kaleci eray
40-47 Ali yiğit

1947 dünyanın sonu zaten

nostramason olarak kehanette bulunayım
39-40 sezonunda küme mi düşüyoruz?

1922-1942 Okan Buruk
1942-1962 Ali Yiğit Buruk yardımcısı d.ju.nonkou

Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.
20-24 yaşlarındaki çocukların hata yapma lüksü olsun bir zahmet yav ona satma diyemeyiz ki ne yaşadılar ne oldu bilemeyiz.
Ahmet denen gs düşmanı herif çocukların aklını çelmiş olabilir.
Devre arası yada bir sezon önce teklif gelmiş ve gitmelerine izin vermemiş olabiliriz.
Bunlar hep olabilir.
Sonuçta insan doğası ile alakalı. 30 yaşına gelip aboubakar gibi yapsalar eyvallah genç yaşında yaptıkları hatalara göre de sattı diyemeyiz.
Belki o dönem psikolojik sorunu vardı. Avrupadan deli isteyen var sen hala maaş alamıyorsun ve önündeki fırsatı kaçırabilme ihtimalin var.
Futbol o dönem günümüz gibi değildi ki.

Hocayı ve tercihlerini ben de beğenmiyorum ama 00-01 sezonunda takımı sattı ağır bir ifade. 3 puanla kaçmış bir sezondan bahsediyoruz. 2 gol 6 asistle oynadığı bir sezonda 2.sarıdan yediği kırmızı yüzünden son 2 maç oynamadı (oynamadığı iki maçı da Galatasaray kazanmış).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt