- 17 Ağustos 2009
- 44.170
- 33.281
- 3.448
12 maç sonra kovulması muhtemel hocalar üzerinden hayal kurmaya devam edin.Sınır serbest olur ve birkaç iyi satış yapıp güzel bütçe yaparsak Conteyi ikna edebilir miyiz acaba , Napoliye gidecek olabilir de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 maç sonra kovulması muhtemel hocalar üzerinden hayal kurmaya devam edin.Sınır serbest olur ve birkaç iyi satış yapıp güzel bütçe yaparsak Conteyi ikna edebilir miyiz acaba , Napoliye gidecek olabilir de.
Okan hoca madride vize alabilirse tatile gider anca.
Skor yapan tek oyuncumuz gitsin sorun olacağını sanmıyoruz demek saçmalık. Bu adam ve önündekinin uyumu geçen sene şampiyonluğu getirdi.
Bu sene alınan 3 kanat ile bu uyumu bırak 2 maç üst üste çıkan yok.
Kerem’e geçen sene verdiğin özgürlüğü kimseye verdin mi peki? Uyum dediğin aldığı her topu Icardi’ye atmak, 20 tane top kaybı yapmaktı. Mertensle Rashica ise bunu kabullenmişti artık.Skor yapan tek oyuncumuz gitsin sorun olacağını sanmıyoruz demek saçmalık. Bu adam ve önündekinin uyumu geçen sene şampiyonluğu getirdi.
Bu sene alınan 3 kanat ile bu uyumu bırak 2 maç üst üste çıkan yok.
Başkan sen emekliyordun herhalde o zaman , Okan hoca ve emre belozoglu intere kaçmakla meşguldü reali biz monacoda tokatlarken.başkan sen emeklerken okan hoca madridi içerde monacoda filan tokatlıyordu
Ben istemezdim.Komik değil hiçben ted lassoyu isterdim
Başkan sen emekliyordun herhalde o zaman , Okan hoca ve emre belozoglu intere kaçmakla meşguldü reali biz monacoda tokatlarken.
Aynen.O sezon o yüzden emreyle nice maçlar satıp şampiyonluktan edip bizi sonra beleşten intere kaçtılar.Sonra Okan hocanın nereye döndüğünü de biliyoruz.Real maçında oynamaları bu sezonun devamını değiştirmiyorhayır değildi
Ne yani Galatasaray'ın mevcut hocası futbolcuyken takımını mı sattı ?Aynen.O sezon o yüzden emreyle nice maçlar satıp şampiyonluktan edip bizi sonra beleşten intere kaçtılar.Sonra Okan hocanın nereye döndüğünü de biliyoruz.Real maçında oynamaları bu sezonun devamını değiştirmiyor
Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.Ne yani Galatasaray'ın mevcut hocası futbolcuyken takımını mı sattı ?
39-40 sezonunda küme mi düşüyoruz?td listimiz
2028 yılına kadar okan
28-30 arda
30-30araya bir italyan girer
30-35 okan
35-36 selçuk
36-39 muslera
39-40 sabri
39-40 feghouli
39-40 kaleci eray
40-47 Ali yiğit
1947 dünyanın sonu zaten
nostramason olarak kehanette bulunayım
39-40 sezonunda küme mi düşüyoruz?
20-24 yaşlarındaki çocukların hata yapma lüksü olsun bir zahmet yav ona satma diyemeyiz ki ne yaşadılar ne oldu bilemeyiz.Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.
Haritalar olumlu dese bile yazar miyim sence burayaharitalar ne diyor
Hocayı ve tercihlerini ben de beğenmiyorum ama 00-01 sezonunda takımı sattı ağır bir ifade. 3 puanla kaçmış bir sezondan bahsediyoruz. 2 gol 6 asistle oynadığı bir sezonda 2.sarıdan yediği kırmızı yüzünden son 2 maç oynamadı (oynamadığı iki maçı da Galatasaray kazanmış).Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.