- 5 Eylül 2014
- 85.030
- 70.995
- 4.513
Lütfen sakin olneler saçmalanıyor böyle ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen sakin olneler saçmalanıyor böyle ya
keyifler nasıl cnmLütfen sakin ol
30 bin kaybettim dünkeyifler nasıl cnm
Haritalar olumlu dese bile yazar miyim sence buraya![]()
Hocam kırmızı gördüğü maçı kaybettik ama.Hem de öyle maç ortası vs de degildi maçın ilk yarısında gördü yani kartı doğru hatırlıyorsam eğer.Yarin emre gelse hoca olarak geçmişi yine unutmayacağım yaniHocayı ve tercihlerini ben de beğenmiyorum ama 00-01 sezonunda takımı sattı ağır bir ifade. 3 puanla kaçmış bir sezondan bahsediyoruz. 2 gol 6 asistle oynadığı bir sezonda 2.sarıdan yediği kırmızı yüzünden son 2 maç oynamadı (oynamadığı iki maçı da Galatasaray kazanmış).
Yav oyna öyle git.Ankaragucu maçının ilk yarısında-Şampiyonluk virajinda- kırmızı kart görmenin manası yok.5 sene üst üste şampiyonluk alacakken belki de tarihimizde ilk defa son virajda şampiyonluk verdik.Dedigim gibi hocanın geçmişi söylendiği için söylüyorum bunları, simdiyle pek etkisi yok şimdi sadece hocalığıni beğenmiyorum.Fakat o sezon özelinde Okan buruku hiçbir zaman affetmeyeceğim20-24 yaşlarındaki çocukların hata yapma lüksü olsun bir zahmet yav ona satma diyemeyiz ki ne yaşadılar ne oldu bilemeyiz.
Ahmet denen gs düşmanı herif çocukların aklını çelmiş olabilir.
Devre arası yada bir sezon önce teklif gelmiş ve gitmelerine izin vermemiş olabiliriz.
Bunlar hep olabilir.
Sonuçta insan doğası ile alakalı. 30 yaşına gelip aboubakar gibi yapsalar eyvallah genç yaşında yaptıkları hatalara göre de sattı diyemeyiz.
Belki o dönem psikolojik sorunu vardı. Avrupadan deli isteyen var sen hala maaş alamıyorsun ve önündeki fırsatı kaçırabilme ihtimalin var.
Futbol o dönem günümüz gibi değildi ki.
Ooo onlara gelene kadar 100 tane isim sayılır o zaman hepsi sattı. Sattı demek bu kadar kolay olmamalı.Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.
Bu söylemeyen halin mi İskender?Yapmadılar mı emreyle ? Okan hoca -maçı hatırlamıyorum- kritik virajda saçma sapan kırmızı görmedi mi ? Bir sürü laf söylenmedi mi taraftar tarafından? Beşiktaşa gidince taraftar ne tepki verdi? Yada Akhisar'la bize karşı vs oynarken neler söylendi? Dünü unutmamak lazım.Suanda gs hocası olduğu için tabii ben de destek veriyorum bir şey demiyorum fakat hoca olarak beğenmiyorum.Bunlari da hocanın geçmişini övmeye yönelik yorumlara karşı söyledim.

Sizin mantığınızda Hagi Galatasaray tarihinin en önemli maçında kırmızı kart görerek maç satmış mi oluyorYav oyna öyle git.Ankaragucu maçının ilk yarısında-Şampiyonluk virajinda- kırmızı kart görmenin manası yok.5 sene üst üste şampiyonluk alacakken belki de tarihimizde ilk defa son virajda şampiyonluk verdik.Dedigim gibi hocanın geçmişi söylendiği için söylüyorum bunları, simdiyle pek etkisi yok şimdi sadece hocalığıni beğenmiyorum.Fakat o sezon özelinde Okan buruku hiçbir zaman affetmeyeceğim
Biraz evet yanlış anlatmıştım bunları soylememin sebebi tamamen Okan hocanın geçmişine atıfta bulunulması ve futbolcuyken yaptıklarının göz ardı edilmesi.Futbolcu Okan ve Okan hoca olarak ayırmak gerekir.Ben orda aslında bunları bunları yaptı bu adam gsnin hocası olmamalı gibi bir anlam cikarilmasin diye dedimBu söylemeyen halin mi İskender?![]()
Sattı demek biraz ağır olmuş çok daha farklı bir anlamı var , ihanet etti diyelim.Yanlis seçmişim kelimeyiOoo onlara gelene kadar 100 tane isim sayılır o zaman hepsi sattı. Sattı demek bu kadar kolay olmamalı.
Şimdi orası söyle kadro çok iyiydi o zaman fakat finali oynamamıza en en büyük katkıyı yapan 3 oyuncu vardır.Onlarin başı da hagidir.Digerleri de Hakan ve Taffarel derim.Yani dolaylı yoldan Hagi olmasa zaten o finali oynayamazdik derim.Finali kaybetsek de aynı fikirde olurdum.Sizin mantığınızda Hagi Galatasaray tarihinin en önemli maçında kırmızı kart görerek maç satmış mi oluyor
Ne yalan söyleyeyim hem katılıyorum hemde katlılmıyorum.Yav oyna öyle git.Ankaragucu maçının ilk yarısında-Şampiyonluk virajinda- kırmızı kart görmenin manası yok.5 sene üst üste şampiyonluk alacakken belki de tarihimizde ilk defa son virajda şampiyonluk verdik.Dedigim gibi hocanın geçmişi söylendiği için söylüyorum bunları, simdiyle pek etkisi yok şimdi sadece hocalığıni beğenmiyorum.Fakat o sezon özelinde Okan buruku hiçbir zaman affetmeyeceğim
Okan gsyi satmıştırSizin mantığınızda Hagi Galatasaray tarihinin en önemli maçında kırmızı kart görerek maç satmış mi oluyor
Sağ kol diyo amaYedek sol bek transferinin parası!
çapraz düşünSağ kol diyo ama![]()
İçinde bulunduğumuz bu yoz futbol ikliminde bulupta beğenmeme lüksümüz yok,Bugünleri ararız böyle giderse.Muslera ve İcardi'nin köpeğinin mama parası çıktı.