GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı kaynak paylaştın
images (18).webp

Şimdi orası söyle kadro çok iyiydi o zaman fakat finali oynamamıza en en büyük katkıyı yapan 3 oyuncu vardır.Onlarin başı da hagidir.Digerleri de Hakan ve Taffarel derim.Yani dolaylı yoldan Hagi olmasa zaten o finali oynayamazdik derim.Finali kaybetsek de aynı fikirde olurdum.
Yanar, dönerim diyorsun Okan kırmızı görünce ihanet etti, Hagi görünce normal.

Okan Hagi kadar katkı versin önce
Alaka ne? Birisi lig maçında 2. sarıdan kırmızı gördü diye hain falan diyorsun diğeri en önemli maçta direk kırmızı gördü. Ayrıca Hagi kadar değildir belki ama o başarılarda Okan Buruk'un katkısı da gayet üst düzeydedir. Nispeten benzer şeylere farklı yorum yapmak doğru gelmiyor

okan kafasını kaşısa eleştirecek adamı fazla dikkate ve ciddiye alıyosunuz fbliler bu kadar nefret etmiyordur

salın konuşsun

ikisi de içime sinmiyor. Sanki genç scout transferi daha mantıklı çünkü bekin genç ve hızlı olanı makbuldur
Yok ki öyle bir isim

Yoksa Spinazzola da yaşlı ve sakatlık sorunu olan bi isim. Ama fiziken çok düşmez ve sağlıklı kalırsa ilaç olur. Sosa nasıl Angelinho'dan farklı olacak anlayabilmiş değilim

Yok ki öyle bir isim

Yoksa Spinazzola da yaşlı ve sakatlık sorunu olan bi isim. Ama fiziken çok düşmez ve sağlıklı kalırsa ilaç olur. Sosa nasıl Angelinho'dan farklı olacak anlayabilmiş değilim
Nasıl yok renkdaş, scout ekibi mısır patlatmıyordur umarım orda. Dünyada topçudan çok şey yok bulmayı bilene. Mesela o bradley locko denen elemanı izlemedim ama hızlı ve atletik diyorlar, o tarz bi adam lazım

Nasıl yok renkdaş, scout ekibi mısır patlatmıyordur umarım orda. Dünyada topçudan çok şey yok bulmayı bilene. Mesela o bradley locko denen elemanı izlemedim ama hızlı ve atletik diyorlar, o tarz bi adam lazım
Onu alan almış zaten

Sol bek bulmak aşırı zor yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt