Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu yazacaktım. Benim beklentim Boey gibi atletik bir bek sol bek içinHocam bu adam Angelino'nun daha az kariyerlisi gibi geldi bana ne dersin? Zaten takımı da 343 oynuyormuş.
Mizaha hız verelimVay amani
Gecen 4 milyona alinir diyorlardi burada.20 m euro istiyorlar.

Locko için de benzer haberler vardı. Biz satarken en yüksek isteniyor alırken en ucuza alıyoruz nasıl oluyorsa.Gecen 4 milyona alinir diyorlardi burada.![]()
Sakat adam görmen sıkıntı vericiRüyamda Renato Sanches alıyorduk
Lecce'den Mohamed Kara alinir mi yoksa o tren de mi kacti?Locko için de benzer haberler vardı. Biz satarken en yüksek isteniyor alırken en ucuza alıyoruz nasıl oluyorsa.
Bu tip genç potansiyellerin sözleşmesi bitmiyorsa ucuza almak imkan dahilinde değil, Lecce diye küçümseniyor daha yeni orta sahalarını 18+ bonuslara gönderdiler.
10 milyonsa biz alalım ve bunu yapalım![]()
Kostbares Juwel: FCN ruft Rekordablöse für Uzun auf
Nürnberg - Der erst 18-jährige Can Uzun hat durch Top-Leistungen in der laufenden Zweitliga-Saison die Begehrlichkeiten höherklassiger Vereine geweckt. Ein möglicher Abgang könnte dem 1. FC Nürnberg einen wahren Geldregen bescheren.www.nordbayern.de
Nürnberg Can Uzun icin 10 milyon istiyormus. Brighton, Frankfurt ve Sevilla ilgileniyormus. En mantiklisi Brightonun alip, cocugu yazina kadar orda birakmasi olur. Montella'da cocugu böyle devam oynarsa yakinda Milli Takima cagirsin.