Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.805
- 18.904
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bir fikrim yok, izlemedim daha önce.Mevki ne? Gecen City ile oynayan takimsa oynadi mi? Hic begenmemistim
yok 5 yapsınlarHaluk Yürekli: "Torreira'nın 2026 yılında bitecek sözleşmesi 2028 yılına kadar uzatıldı 2.7 m euro maaşı 3.5 m euro'ya çıkarılıyor."
Hak edene hak ettiğini vermişler 0.75 m euro Torreira'mıza feda olsun.yok 5 yapsınlar
gönderin gitsin laleyiHaluk Yürekli: "Ziyech parasını 1 ay alamadığı zaman yok Kopenhag'a gitmeyeyim yok süper kupaya gitmeyeyim lafları ediyormuş."
Birdaha bu takıma kuzey afrikalı topçu transfer eden küfrü hakederHaluk Yürekli: "Ziyech parasını 1 ay alamadığı zaman yok Kopenhag'a gitmeyeyim yok süper kupaya gitmeyeyim lafları ediyormuş."
Haluk Yürekli: "Ziyech parasını 1 ay alamadığı zaman yok Kopenhag'a gitmeyeyim yok süper kupaya gitmeyeyim lafları ediyormuş."
Bu Haluk kolpasina asla inanmamHaluk Yürekli: "Galatasaray kulübününde artık ciddi adım atması lazım detayları sonra anlatacağım."
Haluk yürekli resmi siteden daha güvenilirdir. Değil mi @Emre ZeytinliBu Haluk kolpasina asla inanmam
Her halükarda katakulli çevirdiği belli. Bunu hemen dehlemek lazım, 1 maç oynuyor 2 maç kayıp. Torreira gibi canını dişine takan adam bundan az maaş alıyor. Böyle şeyler takıma zarar verirZiyech parasını geç aldığı için bu triplere gireceğini sanmıyorum yüksek ihtimal Arap taraflarından iyi bir teklif aldı lakin opsiyon bedava bizde olduğu için onu kullanmadan çıkıp imza parası almak için girmiştir.
Katılıyorum. Böyle oyunculara ben de sıcak bakmıyorum. Tete'yi sürekli oynatsaydık daha iyi olabilirdi bizim için.Her halükarda katakulli çevirdiği belli. Bunu hemen dehlemek lazım, 1 maç oynuyor 2 maç kayıp
Haluk Yürekli: "Ziyech parasını 1 ay alamadığı zaman yok Kopenhag'a gitmeyeyim yok süper kupaya gitmeyeyim lafları ediyormuş."