GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Maç öncesi Galatasaray taraftarının canını sıkmak istemem o yüzden bugünü pas geçiyorum bildiğim her şeyi paylaşacağım."

Haluk Yürekli: "Hakim Ziyech kafasında Galatasaray'ı bitirmiş bu ilk maç değil buna benzer operasyonlara girmiş Kopenhag maçıyla alakalı sıkıntı şeyler var."

Haluk Yürekli: "Galatasaray kulübününde artık ciddi adım atması lazım detayları sonra anlatacağım."

Ziyech parasını geç aldığı için bu triplere gireceğini sanmıyorum yüksek ihtimal Arap taraflarından iyi bir teklif aldı lakin opsiyon bedava bizde olduğu için onu kullanmadan çıkıp imza parası almak için girmiştir. Bu konuda Kuzey Afrikalı oyuncular daha sorunlu olduğunu düşünüyorum.

Ziyech parasını geç aldığı için bu triplere gireceğini sanmıyorum yüksek ihtimal Arap taraflarından iyi bir teklif aldı lakin opsiyon bedava bizde olduğu için onu kullanmadan çıkıp imza parası almak için girmiştir.
Her halükarda katakulli çevirdiği belli. Bunu hemen dehlemek lazım, 1 maç oynuyor 2 maç kayıp. Torreira gibi canını dişine takan adam bundan az maaş alıyor. Böyle şeyler takıma zarar verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt