Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.547
- 30.443
- 1.988
Sevilla nin posasini sıktığı oyunculardan uzak duralim arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mercimek kafalı dostum benimNormalde oynayamaz ama ilk yarı fener maçında bitti
Valla sende anlama sorunu var. Bende onu soruyorum. İnşallah duzelirsinmercimek kafalı dostum benim
Ekli dosyayı görüntüle 229427
avel transfer sezonu açılışı demek senin tff ye yeni lisans kaydı yaptırabilmen demek. 7 ocaktaki maça oynatabilir miyiz diye soruyorsun.Valla sende anlama sorunu var. Bende onu soruyorum. İnşallah duzelirsin
Sen topcuları biraz kendine gelirsin
Yine diyorum git biraz topcuları dille kendine gel. İyi görmüyorum seniavel transfer sezonu açılışı demek senin tff ye yeni lisans kaydı yaptırabilmen demek. 7 ocaktaki maça oynatabilir miyiz diye soruyorsun.
Sen doğduğunda ebe ardın yerine kafana mı şaplattı naptı olum?
zoruna mı gitti. çok mu geldiYine diyorum git biraz topcuları dille kendine gel. İyi görmüyorum seni
Hayır, Sivasspor maçından itibaren (11 ocak)Konya maçına yeni transfer oynayabiliyor mu
Teşekkür ediyorum insanların var olduğunu hatırlatıyorsun bana. Burda mağara adamlarıyla ugrasiyoruzHayır, Sivasspor maçından itibaren
Dedem ustte emrahta vermis ya cevabıTeşekkür ediyorum insanların var olduğunu hatırlatıyorsun bana. Burda mağara adamlarıyla ugrasiyoruz

İnsan gibi vermemis.Dedem ustte emrahta vermis ya cevabı![]()
Rıdvani kiralarizYa boş yapmayın gidin bi tm karıştırın akşam ki nöbete hazırlanın
Akşam solbeke kim gelsin dediğimde cevap veremeyen olursa saç baş kavga ederim
Rıdvani kiralariz
Kim lan gelebitilesi olanlar. Ömer Bayram miAdam bjkden rangersa kaçar gibi gitmiş trye dönmez,dönse de bize değil jkye gider
Gelebilitesi olanlara bak işkembeden sallama
Şükret Davies demediAdam bjkden rangersa kaçar gibi gitmiş trye dönmez,dönse de bize değil jkye gider
Gelebilitesi olanlara bak işkembeden sallama
İşte boş yapacağına araştırKim lan gelebitilesi olanlar. Ömer Bayram mi
Gelebilite ne lan
Lokouyu mu Alacan kaça Alacan onu söyle bakım boş yapmayan adamİşte boş yapacağına araştır
Bradley loko diye bi adam var ismi geçen adam alfonso davies mi adekugbe mi hiç izledinmi forumu bilgilendirmek katkı sunmak için-yok
Lelo nun ful maçına baktım mesela ben romayla oynadıkları ismi geçtiğinde rtaşlarımı aydınlatıcam
Kısacası çok boş yapıyosun
YAPMA
Nasıl atarlandım gördün mü barışaŞükret Davies demedi
Tamam şimdi odanıza geçebilirsiniz biz bakmiyoruzNasıl atarlandım gördün mü barışa
Sert erkeğiz
İşte biraz nitelikli mesajlar atalım lütfen araştıralım,bakınalım,bilelim,bilgilendirelimLokouyu mu Alacan kaça Alacan onu söyle bakım boş yapmayan adam