Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan Can Terzi: "Lecce forması giyen 2004 doğumlu Patrick Dorgu, sol bek için Galatasaray'ın geniş listesinde."
Dorgu bir haberBurhan Can Terzi: "Lecce forması giyen 2004 doğumlu Patrick Dorgu, sol bek için Galatasaray'ın geniş listesinde."
@Emrah Duvar Burhancan sizin mesajı görmüş gene. Forumlarda takılıp gördüğü isimleri haberleştiriyor.Burhan Can Terzi: "Lecce forması giyen 2004 doğumlu Patrick Dorgu, sol bek için Galatasaray'ın geniş listesinde."
Keşke benden sonra Keramettin'in verdiği 20m istiyorlar bilgisini de görseydi@Emrah Duvar Burhancan sizin mesajı görmüş gene. Forumlarda takılıp gördüğü isimleri haberleştiriyor.
20 milyonluk adama alternatif demiş birde.Keşke benden sonra Keramettin'in verdiği 20m istiyorlar bilgisini de görseydi![]()

katılıyorum. lig seviyesinin üzerinde bir oyuncu net olarak. ayrıca barış alper ve kazımcan ile raotasyon yapabilecek bir oyuncu (kim daha iyi olursa o oynar) ve bonservisi yok. maaşı da uygun olur muhtemelen.Kulübün şartlarına uyan net biri bulunamazsa düşünülebilecek bir adam bence, defansif yönden güçlü ve çabuk bir adam. 6 ay+uzatma opsiyonuyla minimum risk...
Hemen 'çöp' çüler ortaya çıkar şimdi de böyle adamları beğenmiyoruz, uçacak kaçacak diye alınanlar elde patlayınca da göndermek için üste para veriyoruz sonra. Bütçe kısıtlı, 6-8 ve 8-10 ihtiyacı da önemli olduğu için diyorum. Gerçi çoktan gideceği yeri ayarlamıştır zaten...
Çok güzel forma ben giyerim satışa çıksa
Nasıl oyuncu admirimDorgu'yu cift haneli rakama anca salarlar o yüzden geçelim derim.
Öyle alıcı gözüyle izlemedim onu izleyen renktaslar varsa onlar anlatsa daha doğru olur. Sadece haberleri takip eden biri olarak öyle bütçemize uygun bir oyuncu olacağını sanmam (bonservis bedeli olarak)Nasıl oyuncu admirim
Öyle alıcı gözüyle izlemedim onu izleyen renktaslar varsa onlar anlatsa daha doğru olur. Sadece haberleri takip eden biri olarak öyle bütçemize uygun bir oyuncu olacağını sanmam (bonservis bedeli olarak)
Bize daha sağlam bir orta saha lazım çünkü , hatta duruma göre 2 tane bile olabilir
Keşke benden sonra Keramettin'in verdiği 20m istiyorlar bilgisini de görseydi![]()