GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi topcu ama bizi delirttigi maç sayisi ortalamanın bir tık üstü oynadıgı maç sayısından fazladır muhtemelen

Biktim artik 1 maç çok cok iyi 3 maç vasat oynayan topculardan. Onun yerine 4 maç ortalama oynayan birini tercih ederim

Rezalet bir yönetim var.

Ortada dönen onlarca haber var sene başından beri. Çıkıp bir kelime etmediler, yazıklar olsun.

Son 1 haftadır her yerden Galatasaray mali krizde diye saldırıyorlar. sakatlıklar, terör örgütleriyle iğrenç şekilde ilişkinderme imalarında olduğu gibi bu konuda da bir Allahın kuluda çıkıp konuşmuyor yönetimden

Vallaha taraftar olmasa bizim kulüp bitmiş. Millet işini gücünü bıraktı sosyal medyada satılık kalemlerle mücadele ediyor Galatasaray için

Son 1 haftadır her yerden Galatasaray mali krizde diye saldırıyorlar. sakatlıklar, terör örgütleriyle iğrenç şekilde ilişkinderme imalarında olduğu gibi bu konuda da bir Allahın kuluda çıkıp konuşmuyor yönetimden

Vallaha taraftar olmasa bizim kulüp bitmiş. Millet işini gücünü bıraktı sosyal medyada satılık kalemlerle mücadele ediyor Galatasaray için
Sosyal medya doyurulması gereken bir canavar. Şu futbolsuz gündemde insanlara konuşacak konu lazım.

biz battıysak diğerleri gebermiş demektir
Erden Timur dusmanlarina gore Galatasaray batmis, diger kulupler daha iyi yonetiliyormus. Erden Timur'u yersek yerine de Abdurrahim amcalarini getirirsek hersey daha guzel olacakmis. Erden Timur ne bilsin bizim taraftar herseyde daha bilgili zaten.

(bu mesaj ironi icerir)

Servet Yardımcı gelirse ciddi sıkıntı Nihat Özdemir bile yanında masum kalır eğer seçilirse fener her türlü pisliği yapar üstüne 28 şampiyonluğu kabul ettirme ihtimalleri doğar.

Umarım sağlam kulis yapıyoruzdur çünkü son 1 ayda yaşananlardan sonra amaçların farklı olduğunu az buçuk görüyoruz.

Capitano Muslera, Uçak beklerimiz Boey ve Barış Alper, World Class orta sahalarımız Torreira ve Kerem Demirbay, Üst segment ofans oyuncularımız Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Tete ayrıca karelerde olmayan bütün yıldızlarımızla maçlara hazırız. Başlasın ikinci devre
InCollage_20240105_131646003.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda 10 tane falan oyuncu yok. Altyapında Sinan Gümüş kadar bile adam yok. Ali Turap, Ali Yeşilyurt falan demeyin gördük Hull City maçında poşet çıktılar.

Altyapıdakileri komple kovmak şart.

Bunlar iyice zıvanadan çıkmışlar. Bahsettiği pozisyonda koşarken kontrolsüz yükselip Tete’ye Tete daha zıplarken diziyle sertçe vuruyor Tete o acıyla yere düşüyor.

Biri üstüme uçup ben zıplarken sırtıma sert diz attığında nasıl ayakta durabilirim?

Hangi takdir hakkı Reha, bu ne gerginlik bu sene şampiyon olacaksınız sakin olun bu kadar taraflı yorum yapmak yorumculuk kariyerine zarar

Demirbay - Torreira - Ndombele
images.jpeg-362.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar iyice zıvanadan çıkmışlar. Bahsettiği pozisyonda koşarken kontrolsüz yükselip Tete’ye Tete daha zıplarken diziyle sertçe vuruyor Tete o acıyla yere düşüyor.

Biri üstüme uçup ben zıplarken sırtıma sert diz attığında nasıl ayakta durabilirim?

Hangi takdir hakkı Reha, bu ne gerginlik bu sene şampiyon olacaksınız sakin olun bu kadar taraflı yorum yapmak yorumculuk kariyerine zarar

Dizini geçtim 2 eliyle tetenin boynundan itiyor zaten..Bunların belli ki kulağını çekmişler hakemin bu kadar az etki ettiği maçta aç köpek gibi bagirmakari bundan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt