GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Medya'da kulübü karalama haberleri tüm hızıyla devam ediyor. 500 milyon borcu olan şirketin batma sebebi bizle yaptıkları 42 milyonluk sponsorlukmuş.

Ermanda bize sallamış dün akşam. Kupa finalinin oynanmamasinin acısını bizden çıkarmaya çalışıyorlar herhalde.

Para için şerefini satan türden bunlar maalesef. Ağır konuşuyorum çünkü başka açıklaması yok. Pozisyonu gördük, kambura yattı diyor hakrm takdir haklarını galatasaraydan yana kullandı diyor. Eksiklerimizon olduğunu vuruluyor. Galatasaray her türlü yenermis bilmem ne.

Fener maçlarında da böyle konuşabiliyor musunuz?

Ermanda bize sallamış dün akşam. Kupa finalinin oynanmamasinin acısını bizden çıkarmaya çalışıyorlar herhalde.

Para için şerefini satan türden bunlar maalesef. Ağır konuşuyorum çünkü başka açıklaması yok. Pozisyonu gördük, kambura yattı diyor hakrm takdir haklarını galatasaraydan yana kullandı diyor. Eksiklerimizon olduğunu vuruluyor. Galatasaray her türlü yenermis bilmem ne.

Fener maçlarında da böyle konuşabiliyor musunuz?

Bunları konuşsunlar

Divan toplantısı nezaman acaba bazen çok kızıyorum fakat bu yönetime biri napiyorsunuz siz demesi lazım birinin ,divanda belki çıkar birisi de ayar çekeriz bizim korkak pasiflere

Divan toplantısı nezaman acaba bazen çok kızıyorum fakat bu yönetime biri napiyorsunuz siz demesi lazım birinin ,divanda belki çıkar birisi de ayar çekeriz bizim korkak pasiflere
İşin ucu hükümete dokunduğundan konuşamıyorlar muhtemelen. Beklediğimiz projelerin durdurulması 1 kişinin 2 dudağının arasına bakıyor maalesef. Türkiye korkunç bir dönemden geçiyor.

İşin ucu hükümete dokunduğundan konuşamıyorlar muhtemelen. Beklediğimiz projelerin durdurulması 1 kişinin 2 dudağının arasına bakıyor maalesef. Türkiye korkunç bir dönemden geçiyor.
Biraz konuşmayı beceren birisi olsa o tarafada ılımlı olarak açıklamalar yapabilir ki herzaman konuşulmasın ama dikkat edin boz sahipsiz konumdayiz o yüzden hoca konuşmaya başladı aynen terimin son yılları gibi
Ortada projede yok şampiyonluk kaçarsa proje filan hicbirseyin önemi kalmaz
En çok erdeni sindirmelerine üzüldüm o adam susacak biridegildi

GDUORxmWkAAGB1j

süper kupa finali için ne yazık ki güçsüz olanı yerler demiştim

güçsüz olan biz çıktık

koç holdingin reklam akışını kesmelerinden ödü kopuyor medyanın

beyaztv
trtspor
aspor
beinspor

internet yayınlarında böyle bir dertleri olmadığı için aynı algılar orada yok mesela

bir kaç tescilli şikeci hesap dışında

bu arada beinsport hakkında kulup bu kanalı savcılığa vermeli çünki alenen suç işleniyor
bizim pozisyonları bileyerek isteyerek yeterli görüntü yok saçmalığı ile göstermiyorlar!!!!
bu şikedir!!!!

yönetim erden timurun sırtına binmiş gidiyor!!!!

bu böyle gitmez!!!!

Torreira cocuklari toplamis hirsini diger takimdan almis gibi duruyor resim de.

Bir teknik direktör takımı nasıl etkiler sorusunun cevabı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dandik bir Süper Lig şampiyonluğu için tarihin en büyük transfer harcamasını yaptı Fener. Bu kadar gerilmiş ip inceldiği yerden kopar. Biz kayıpsız gittiğimiz sürece ilk puan kaybında yaşayacakları kaosu düşünemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt