Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.274
- 40.014
- 3.413
Reha kapsül
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ermanda bize sallamış dün akşam. Kupa finalinin oynanmamasinin acısını bizden çıkarmaya çalışıyorlar herhalde.
Para için şerefini satan türden bunlar maalesef. Ağır konuşuyorum çünkü başka açıklaması yok. Pozisyonu gördük, kambura yattı diyor hakrm takdir haklarını galatasaraydan yana kullandı diyor. Eksiklerimizon olduğunu vuruluyor. Galatasaray her türlü yenermis bilmem ne.
Fener maçlarında da böyle konuşabiliyor musunuz?
İşin ucu hükümete dokunduğundan konuşamıyorlar muhtemelen. Beklediğimiz projelerin durdurulması 1 kişinin 2 dudağının arasına bakıyor maalesef. Türkiye korkunç bir dönemden geçiyor.Divan toplantısı nezaman acaba bazen çok kızıyorum fakat bu yönetime biri napiyorsunuz siz demesi lazım birinin ,divanda belki çıkar birisi de ayar çekeriz bizim korkak pasiflere
Biraz konuşmayı beceren birisi olsa o tarafada ılımlı olarak açıklamalar yapabilir ki herzaman konuşulmasın ama dikkat edin boz sahipsiz konumdayiz o yüzden hoca konuşmaya başladı aynen terimin son yılları gibiİşin ucu hükümete dokunduğundan konuşamıyorlar muhtemelen. Beklediğimiz projelerin durdurulması 1 kişinin 2 dudağının arasına bakıyor maalesef. Türkiye korkunç bir dönemden geçiyor.
halil'in pozisyonu çarpışma bence karar doğru ama özellikle zahanın şutundaki teması yeni görüyorum nedense yayında bile 2 açıdan verdiler başka açı yokmuş(yersen)![]()
Bunları konuşsunlar
Sağdaki çocuk Suat'a ne kadar benziyor yazacaktım sen yazmışın.Suat kaya jr yine kazanmış