GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu beşiktaşın 13 oyuncusu kalmış erteleme maçı dahil nasıl oynayacak ya bunlar.
Ve bunları elek edemeyen takımlar gözümde şikeye karışmış durumda olur

Burhan Can Terzi: "Lecce forması giyen 2004 doğumlu Patrick Dorgu, sol bek için Galatasaray'ın geniş listesinde."

Kulübün şartlarına uyan net biri bulunamazsa düşünülebilecek bir adam bence, defansif yönden güçlü ve çabuk bir adam. 6 ay+uzatma opsiyonuyla minimum risk...

Hemen 'çöp' çüler ortaya çıkar şimdi de böyle adamları beğenmiyoruz, uçacak kaçacak diye alınanlar elde patlayınca da göndermek için üste para veriyoruz sonra. Bütçe kısıtlı, 6-8 ve 8-10 ihtiyacı da önemli olduğu için diyorum. Gerçi çoktan gideceği yeri ayarlamıştır zaten...
katılıyorum. lig seviyesinin üzerinde bir oyuncu net olarak. ayrıca barış alper ve kazımcan ile raotasyon yapabilecek bir oyuncu (kim daha iyi olursa o oynar) ve bonservisi yok. maaşı da uygun olur muhtemelen.

ana bütçe 8 numaraya ayrılmalı.

Dorgu'yu cift haneli rakama anca salarlar o yüzden geçelim derim.

Nasıl oyuncu admirim
Öyle alıcı gözüyle izlemedim onu izleyen renktaslar varsa onlar anlatsa daha doğru olur. Sadece haberleri takip eden biri olarak öyle bütçemize uygun bir oyuncu olacağını sanmam (bonservis bedeli olarak)

Bize daha sağlam bir orta saha lazım çünkü , hatta duruma göre 2 tane bile olabilir. Solbek transferi biraz daha makul olmalı o yüzden

Maxim De Cuyper haberleri de var, profili iyi duruyor

IMG_1598.webp

Öyle alıcı gözüyle izlemedim onu izleyen renktaslar varsa onlar anlatsa daha doğru olur. Sadece haberleri takip eden biri olarak öyle bütçemize uygun bir oyuncu olacağını sanmam (bonservis bedeli olarak)

Bize daha sağlam bir orta saha lazım çünkü , hatta duruma göre 2 tane bile olabilir

şu anda 2 transfer yapacaksak 2 orta saha yerine 1 orta saha 1 sol bek almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt