- 24 Mayıs 2009
- 17.298
- 20.272
- 2.643
FM'de çok alırdım abi Essien, Juninho bi de bu uktedirO hangi ara bizde oynadı yav?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM'de çok alırdım abi Essien, Juninho bi de bu uktedirO hangi ara bizde oynadı yav?!
Gerek mi var herseyi aciklamaya ya biz kerizmiyiz? Diger takimlar acikliyor mu? O kadar detaya da gerek yok taraftarin her seyi bilmesi iyi degil. Sadece taraftar degil aslinda, borsaya acik kulup oldugumuz icin bu defa herkes ogrenmis oluyor.neden mesela hepsi değil - KAP la beraer ödemeyi neden açıklamadılar.
halbuki işleri çok daha kolay olurdu- bayern ile X kısmı şmdi Y kısmı sezon sonu/mayıs sonuna olmak üzere diye - bu kadar trasnferde kafalrı ütülenmezdi.
Konu o değil; bizde ve Bayern' de oynamış oyuncular...FM'de çok alırdım abi Essien, Juninho bi de bu uktedir
+ Berkant+Podolski
+Tutuneker+ Berkant![]()
Taraftar bilmesine NET şekilde gerek yok - en azından kendi üzerinde baskı oluşmasını engelleyebilirsin ama. dediğin gibi KAP ta ücret yazıyor zaten o para gelecek. Taraftar çünkü hoşuna gitmediği anda yönetime laf atıyor. Kafa çalışmıyor ufak şeylerde çünkü. Onun önüne geçmeyide bilmeli yönetim gözüyle bakıyorum ki rahat çalışsın.
Benim o haberler çıktığındaki sinir yaptığum nokta buydu. 3 kuruş kafası çalışmayıp "Dybalaaaa" diye böğüren taraftar kitlesi var - sen ben gibi sabredip neye bağlandığını beklemiyor. Aynı profil Kerem'ide yuhlar , aynı profil istifada der , aynı profil topçusunada sahip çıkmaz. bu böyle bu ülkede.
Ne kadar galyan yapmalarını engellersen o kadar iyi.
Öyle değil yav - anlatamadım tam.Gerek mi var herseyi aciklamaya ya biz kerizmiyiz? Diger takimlar acikliyor mu? O kadar detaya da gerek yok taraftarin her seyi bilmesi iyi degil. Sadece taraftar degil aslinda, borsaya acik kulup oldugumuz icin bu defa herkes ogrenmis oluyor.
Sorun şu ki bizim yönetimin oyuncu gönderme konusunda çok yumuşak olması. ifb bir şekilde tekmeyi vuruyor biz ndombeleyi bile gönderemedik şimdi de bu yüzden ortasaha alınmadı diyorlar. Bu adamın hala gs de olduğuna inanamıyorumArtıları eksileri çok düşündüm. Yönetimin doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Ndombele, Ziyech, Oliveira vs. gönderilebilse orta saha da alabilirlerdi ama olmadı demek ki. Her şeye rağmen elimizde şampiyonluğa yetecek bir kadro, ne yaptığını bilen bir hoca var. Yönetim büyük bir twist yapmazsa senelik 20-30m euroluk faiz yükünden kurtulma şansımız var. Yine en kötü senaryoda CL ön elemesi cepte. Şampiyonluğu herkes gibi istiyorum ama mali bağımsızlık da en az şampiyonluk kadar heyecanlandırıyor beni.
Seneye maduekeyi alalimSelaamun aleykum
Transfer taraftarlari kayboldu, kaldik burda has cimbomlular olarak. Yolun sonu şampiyonluk inşallah
Cihan güzel fm oynardı ama bir kusuru vardı. Add manager yapmayı çok severdi.Konu o değil; bizde ve Bayern' de oynamış oyuncular...
Sen FM de iki takımı birden yürüttüğün için bağ kurdun sanırım...Zehir gibiyim hea?!![]()
Bir şekilde dediğin genelde milyonlarca euro oluyor renktaş. 150 tane adam almış geldiğinden beri çoğunu cebinden ödeyerek gönderdi. Ndombele gitmeliydi bence de ama olmadı demek ki. Doğru düzgün muhabir olmadığı için arka planını bilmiyoruz. Ha göndersek 2 onu göndermeye 2-3 yerine gelene desen havadan 5 milyon harcardık yine. Bir garantisi de yok. Ben gerekirse sol bek almayalım bir on numara alalım diye düşünüyordum ama yabancı bekte karar kılındı.Sorun şu ki bizim yönetimin oyuncu gönderme konusunda çok yumuşak olması. Fb bir şekilde tekmeyi vuruyor biz ndombeleyi bile gönderemedik. Bu adamın hala gs de olduğuna inanamıyorum
Böyle bir ters köşeyi daha önce bir tek Lucky Number Slevin da görmüştüm, gerçekten harikaAslında biraz da onun için alıntı yapayım dedim ben reis yavTers köşe yapmayı severim
![]()
Geçen @Keramettin TANRIVERDİ'nin yazdığına göre Bjk ve Fb'nin BB faizi yüzde 20 civarındaymış TLREF'ten bağımsızmışbjknin bu sene 680 milyon ödemesi var bankalar birliğine.
Vinicius bay yaramış gibi, yüxü gülüyor adamınBen tetenin yeni transfer gibi olacağını düşünüyorum
yok öyle biseyGeçen @Keramettin TANRIVERDİ'nin yazdığına göre Bjk ve Fb'nin BB faizi yüzde 20 civarındaymış TLREF'ten bağımsızmış
Bu durumda Fbjk kurtuldu diyebilir miyiz