Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.039
- 22.786
- 1.433
Emin misin bir kaynak at da yüreğimize su serp rtaş.yok öyle bisey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin misin bir kaynak at da yüreğimize su serp rtaş.yok öyle bisey
5+2'den 2+7 olmuş orayı ters kodlamışım beynime
Kaynak atsana rtaş kaç gündür kötü rüyalar görüyoruz5+2'den 2+7 olmuş orayı ters kodlamışım beynime
Net 35 yaşında
Çok bir detay yok kap açıklamalarında da aynı şeyler var hep. Aa kulüpler aynı anda imza attıkları bir anlaşma var sana söyle faiz sana böyle diyemezler fix bir paket çıktı ona göre bunlar oldu.Kaynak atsana rtaş kaç gündür kötü rüyalar görüyoruz
Çıkaramaz.Fener elindeki yabancıların hepsine lisans çıkarabiliyor mu? 14 üzerine çıkaramaması gerekiyor sanki. Gönderemediler Kent ve Zajc'ı.
Rtaş gece gece emek vermişsin sağol da benim sorum bu değil kiÇok bir detay yok kap açıklamalarında da aynı şeyler var hep. Aa kulüpler aynı anda imza attıkları bir anlaşma var sana söyle faiz sana böyle diyemezler fix bir paket çıktı ona göre bunlar oldu.
Şöyle detayı olan haber var.
Beşiktaş'ın Bankalar Birliği anlaşması şu şekilde imzalanmıştı:
* 2 yılı ana para ödemesiz 9 yıllık anlaşma çerçevesinde Beşiktaş, Bankalar Birliği'ne yüzde 20 tasarruf sözü verdi. İlk 2 yıldan sonra kulüp, sabit gelirlerinin en az yüzde 50'sini borç ödemesine ayıracak. Kulüp gelirleri öncelikle vergi borçlarının ödemesinde kullanılacak. 2022-23 sezonun gelirlerinden yüzde 25 oranında faiz ödemesi kesintisi yapılacak. Bu para öncelikle transfer ve Avrupa gibi değişken gelirlerinden alınacak.
2.7 milyar liraya imza atmışlar.
385 milyon sadece ana para ödemesi yapacaklar.
Nasıl bir hesaplama yapılıyor bilmiyorum da düz para üzerinden %25 faiz işlenecekse 675 milyon sadece faiz işlenir. Ana paranın 4'te biri.
En iyi ihtimalle 1 milyara yakın bir ödeme ile karşı karşıyalar + Vergi borçları hariç onlar direkt olarak ilk kesilen şey oluyor.
En iyi ihtimalle bile bir boey parası ödemek zorundalar. Böyle bir gelirleri yok.
Birde %20 mi ne kar edeceklerinin garantisini vermişler o neye yarıyor onu da bilmiyorum.
Beşiktaşın satılmasının yolu yağılıyor gibime geliyor benim.
Gerçi kim durduk yere şampiyonluk geliri 3 milyon euro olan ligde oynayan bir takımı alıp hem borcunu ödesin hemde bir 100 milyon euroluk yatırım olmak üzere 200 milyon euro hacasın o da var.
kap'dan bakabilirsinEmin misin bir kaynak at da yüreğimize su serp rtaş.
Paraya kıysak Can Uzun bize gelir mi ki acaba. Mertens yerine oynayacak adam aslında
Bir de Yusuf Kabadayı diye bir çocuk vardı ona ne oldu. Yetenekli duruyodu videolarda
Yav zaten 4 kulüp aynı sözleşmeye imza attılar, birine 3 diğerine 5 olmaz olamaz. Tüm borçlar (yaklaşık 20 milyar lira kadar) toplu şekilde devlet bankaları tarafından üstlenilerek yapılandırıldı herkes kendi payına düşeni aldı.
bu benden bile yaşlı ne 35i