GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün fb ve bjk nin de tlref+1.5 dan imzaladığına dair görsel paylaşılmıştı. Sabit faizden imzaladıklarına emin misiniz? Eski sayfalara dönüp bulursam editleyeyim
onların konsolidite borç olayı dahilinde BB ile imzaladıkları kısmı aynı olmayabilir - ben sabit imzaladılar diye hatırlıyorum.

totem motem bir kenara benmi acaba futboldan anlamıyorum yoksa çoğu kişimi anlamıyor bazen sorguluyorum

normalde övme işini yapmam şom ağzımdan dolayı ama belirtmem gereken husus
en iyi transferleri biz yaptık sanki
sadece alınmayan skorer bir 10 no transferi kilit pozisyonda olacak bizim için

8 no kimi alırsak alalım çok bir etken olmayacakdı hem türk kontenjanı açısından hemde uygun profil yoktu
milletde bir gedson fantazisi var ama o iş öyle olmuyor
kerem d den çok daha fark yaratacak bir adam piyasada şuan için yoktu bizim için ucuza
ki eyüp gibi bir cevher keşfettik ora için

genel olarak rakiplerden daha iyi bir tdönemi geçirdik gibi
ucuza çok daha genç ve dinamik adamlar aldık
skorer 10 no transferide olmalıydı sadece

ana yinede fbnin şampiyonluğunu kutlarım
1 maç bile kaybetmez bunlar :)
Gedson b.k gibi adam abi ne çok abartılıyor ya

Ali Koç 300 m euro harcamıştır sponsorluklar ve cepten ama koymaz sistem zaten onlara aynı parayı tekrar kazandırma üzerine kurulu.

Kent beleşe alındı btw

Ayrıca %40 ucuz falan değil, borcun yarısı kadar ekstra faiz ödüyorsun neredeyse, sanki enflasyon kadar gelir artıyor da, her sene yayın geliri düşüyor ülkede.

Ne yaparsa yapsın dalgasını da geçsinler ama meslek aşağılayarak değil.

Fenerbahçelilerin Rıza Çalımbay'ı babasının mesleği üzerinden aşağıladığı pankart vardı. O pankart yüzünden hepimizin midesi bulanmıştı. Aşağılık bir hareketti. Bugün benzerini Galatasaraylıyım diyen taraftar yapamaz. Biz bu değiliz.
o riza denilen karaktersiz daha beterini hakediyor

Ali Koç 300 m euro harcamıştır sponsorluklar ve cepten ama koymaz sistem zaten onlara aynı parayı tekrar kazandırma üzerine kurulu.

Kent beleşe alındı btw
aa pardon yanlış hatırlamışım.

ingiltere'deki haberlere göre yıllık maaş+imza parasını ekleyince fb'den yıllık 5 m euro alıyormuş kent. benim o 5 aklımda kalmış sorry. fb kap'a açıklamamış tabi yıllık ücret ve imza parasını.

kent glascow'dayken yıllık 2.5 m eur alıyormuş zaten.

Ne yaparsa yapsın dalgasını da geçsinler ama meslek aşağılayarak değil.

Fenerbahçelilerin Rıza Çalımbay'ı babasının mesleği üzerinden aşağıladığı pankart vardı. O pankart yüzünden hepimizin midesi bulanmıştı. Aşağılık bir hareketti. Bugün benzerini Galatasaraylıyım diyen taraftar yapamaz. Biz bu değiliz.
Hiç alakası yok ya , meslekle dalga geçme yok burda, taklit ve özentilikleriyle dalga gecilmis , Galatasaray liyim ve çok güldüm ben mesela.

Ayrıca %40 ucuz falan değil, borcun yarısı kadar ekstra faiz ödüyorsun neredeyse, sanki enflasyon kadar gelir artıyor da, her sene yayın geliri düşüyor ülkede.

bizim mayıs ayına kadar mevcut borcumuzu eritmemiz ve üzerine daha gelecek proje gelirleri ve gelir getirmesi muhtemel (zaniolo, nelsson, tete, BAY, yunus, emin, köhn, sanchez, apokerim, torriera hatta icardi ve zaha vs vs) pek çok oyuncumuzun olması, bunun yanında kadro kalitemizin de ligde gayet şampiyonluğa yeterli seviyede olması.

bunun karşısında rakiplerimizin içlerinde bulundukları durum. malum. hem mali açıdan hem de kadro kalitesi açısından.

yakın gelecekte bir gs dominasyonunu olası görüyor musun? yoksa burası türkiye, bir şekilde rakipler ile seviyeyi eşitlerler diye mi düşünüyorsun. ben açıkçası çok heyecan duyuyorum bu durumdan.

o yüzden bu sene şampiyonluk gelmese bile, mevcut yönetim, erden timur ve okan hoca ile aynı zihniyette kesinlikle devam edilmeli ve taraftar yangın yapmamalı diye düşünüyorum. ha şampiyon olursak da bal-kaymak olur orası ayrı.

bizim mayıs ayına kadar mevcut borcumuzu eritmemiz ve üzerine daha gelecek proje gelirleri ve gelir getirmesi muhtemel (zaniolo, nelsson, tete, BAY, yunus, emin, köhn, sanchez, apokerim, torriera hatta icardi ve zaha vs vs) pek çok oyuncumuzun olması, bunun yanında kadro kalitemizin de ligde gayet şampiyonluğa yeterli seviyede olması.

bunun karşısında rakiplerimizin içlerinde bulundukları durum. malum. hem mali açıdan hem de kadro kalitesi açısından.

yakın gelecekte bir gs dominasyonunu olası görüyor musun? yoksa burası türkiye, bir şekilde rakipler ile seviyeyi eşitlerler diye mi düşünüyorsun. ben açıkçası çok heyecanlıyım bu durumdan.
galatasaray’ın bu borcu kapatması durumunda diğer kulüplerin ağlayarak cumhurbaşkanlığına gideceği bir kesin gerçek.
ancak, alabilecekleri maksimum imtiyaz faizlerin makul bir oranda sabitlenmesi olacaktır.

devlet kolaylık yapmak için değil, kulüplerin üzerinde hakimiyet kurabilmek için bu anlaşmayı ortaya atmıştı . birisi çıkabildi diye diğerlerini çıkartmaz, gerekirse galatasarayın 10 sene üst üste şampiyonluğunu göze alır kalan 17 takımın iplerini elinde tutar.

+ benim tanıdığım erden timur, -varsa hukuki bir yolu- biz borcumuzu ödedikten sonra gelebilecek bir af veya indirim için bir madde koymayı dener. kaldı ki bu borç sadece devlet bankaları gibi şahsımın kasalarına ödenmeyecek. özel bankaların da öyle, "hadi çocuklar 15 milyar tl borcunuzu siliyoruz, bundan sonra uslu uslu oynayın." diyeceklerini sanmıyorum.

ben özellikle bu süreçte, aynı uefa ve süper kupa şampiyonluğumuz gibi, avrupa'da tekrar edilmesi zor bir başarıyı hayal ediyorum. umarım olur.

bence tek engel, yine gs'ın iç dinamikleri. doğru yöneticiler ile devam edilirse, neden olmasın?

GF-EpcPXsAAo0w7

yakın gelecekte bir gs dominasyonunu olası görüyor musun? yoksa burası türkiye, bir şekilde rakipler ile seviyeyi eşitlerler diye mi düşünüyorsun. ben açıkçası çok heyecan duyuyorum bu durumdan.

o yüzden bu sene şampiyonluk gelmese bile, mevcut yönetim, erden timur ve okan hoca ile aynı zihniyette kesinlikle devam edilmeli ve taraftar yangın yapmamalı diye düşünüyorum. ha şampiyon olursak da bal-kaymak olur orası ayrı.
Bizim en büyük sorunumuz şampiyon olmadığımız sezonlarda bir de Avrupa dışında falan kalmamız oluyordu. Ya şampiyon ya 5. 8. olmak dengesiz bir şey. Sürekli şampiyon olmak bu ülkede zor. Bayern gibi olmasak bile ligde ortalama 2 senede 1 şampiyon oluruz zaten. Her şeyi lig şampiyonluğuna odaklamak saçma. Sürekli ilk 2'de yer alıp düzenli Avrupa'da oynayan bir GS benim asıl beklentim. Kazandığın itibarın yanında EL'de oynayıp Marcao'yu, CL'de oynayıp Boey'i güzel paralara satabiliyorsun. Mali bağımsızlığımızı kazandığımız an çok büyük fark yaratır bu tip şeyler. Dominasyon o zaman gelebilir işte.

Olm siz ne anlatıyorsunuz ya BB kim biliyor musunuz, tutturmuşsunuz devlet diğerlerinin borçlarını silecek diye günlerdir

Kafayı yemişsiniz twitter çöplüğünde okuyup okuyup geliyorsunuz

Denizbank niye x kulübe ait üstlendiği 1 milyar borcu silsin yetti yav

Keşke alsaydık 20-30a adamlar da günlerdir kafa açmasaydınız bu kadar, eleştirdiğiniz zihniyetten farkınız yok resmen

Olm siz ne anlatıyorsunuz ya BB kim biliyor musunuz, tutturmuşsunuz devlet diğerlerinin borçlarını silecek diye günlerdir

Kafayı yemişsiniz twitter çöplüğünde okuyup okuyup geliyorsunuz

Denizbank niye x kulübe ait üstlendiği 1 milyar borcu silsin yetti yav

Keşke alsaydık 20-30a adamlar da günlerdir kafa açmasaydınız bu kadar, eleştirdiğiniz zihniyetten farkınız yok resmen
Çok gerginsin adminim.

onların konsolidite borç olayı dahilinde BB ile imzaladıkları kısmı aynı olmayabilir - ben sabit imzaladılar diye hatırlıyorum.
iki tane anlaşma var birinde halkbankın vs olmadığı bir bankalar birliği anlaşması kulüpler ayrı ayrı gidip birlikle anlaşma yaptılar(ilk anlaşma 2+5 yıllık). Daha sonra bu anlaşmalar iptal oldu ve 2. bir anlaşma ile süre 2+7'ye çıkıp tüm kulüpler aynı anda aynı anlaşmaya imza attığı hatta aynı gün kap bildirimi yaptılar.
Farklı bir oran olması bu bakımdan mümkün değil aynı masaya oturup aynı anlaşmayı yaptı kulüpler.

Bu arada admirin dediği gibi kimsenin borcunun silinmesi mümkün degil bunu yapmak isteyen zaten zamanında hadi sıfır borcunuz var der yapardı. 2 milyarlık borç 12 milyara çıkınca niye yapsın bunu.
Ayrıca öyle yada böyle seve seve 9 senede bu borcu kapatacaksın. Kapatamazsan kayyum atanır ödetilirler. Zaten kulüplere 5 senede bir kayyum gibi yönetim geliyor anasını ağlatıyor. Heriflerin 6 senelik başkanlarının harcadığı para 500 milyon dolar falandır madem böyle bir güç var o zaman borçları öde kardeşim derler.

Şu Fenerin yabancı muhabbetinin üzerine neden hiçbir muhabir düşmüyor anlamadım. Adamların 2 yabancıyı göndermesi ya da sözleşmesini dondurması gerekiyor. Ama hiç haber çıkmadı hangi 2 oyuncuyu dışarıda bıraktıklarına dair.
dondurulma falan yok. 16 tane lisanslı topçuları var, transfer dönemi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama o tarihten itibaren 14e düşürmek zorundalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt