GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm siz ne anlatıyorsunuz ya BB kim biliyor musunuz, tutturmuşsunuz devlet diğerlerinin borçlarını silecek diye günlerdir

Kafayı yemişsiniz twitter çöplüğünde okuyup okuyup geliyorsunuz

Denizbank niye x kulübe ait üstlendiği 1 milyar borcu silsin yetti yav

Keşke alsaydık 20-30a adamlar da günlerdir kafa açmasaydınız bu kadar, eleştirdiğiniz zihniyetten farkınız yok resmen
reis harbi kafayı yemiş bunlar

iki tane anlaşma var birinde halkbankın vs olmadığı bir bankalar birliği anlaşması kulüpler ayrı ayrı gidip birlikle anlaşma yaptılar(ilk anlaşma 2+5 yıllık). Daha sonra bu anlaşmalar iptal oldu ve 2. bir anlaşma ile süre 2+7'ye çıkıp tüm kulüpler aynı anda aynı anlaşmaya imza attığı hatta aynı gün kap bildirimi yaptılar.
Farklı bir oran olması bu bakımdan mümkün değil aynı masaya oturup aynı anlaşmayı yaptı kulüpler.

Bu arada admirin dediği gibi kimsenin borcunun silinmesi mümkün degil bunu yapmak isteyen zaten zamanında hadi sıfır borcunuz var der yapardı. 2 milyarlık borç 12 milyara çıkınca niye yapsın bunu.
Ayrıca öyle yada böyle seve seve 9 senede bu borcu kapatacaksın. Kapatamazsan kayyum atanır ödetilirler. Zaten kulüplere 5 senede bir kayyum gibi yönetim geliyor anasını ağlatıyor. Heriflerin 6 senelik başkanlarının harcadığı para 500 milyon dolar falandır madem böyle bir güç var o zaman borçları öde kardeşim derler.
yok şurdan yola çıktım biraz baktımda - dediğin gibi ilk anlaşma iptal olup sonrada 2+7 şeklinde yeniden yapılandırıldı.

bende forumda Keramettin admir'in konuya hakimiyeti dahilinde konuştuğumuzu hatırlıyorum (foruma katılmam 2021) orda nerdeyse eminim onlar farklı şart biz güncel+1 şeklinde imza attık diye ama %100 doğru hatırlıyorum diyemem. konuyuda bulamadım didiklemedim o kadar.

zaten herneyse o taraf benim umrumda değil - umrumda olan kısım bir gelir geldimi %50sine çökülmesi parangasından kurtulmamız. Borçsuz büyük ekonomik yükteki hiç bir şey dönemez zatende. Yeterki oyuncu mu sattık - bilmemne mi yaptık - sportif başarıdan para mı geldi herneyse BB gelipte "hop, bi dk knkacım ben şunu alayım....eeeyyywww görüşürüz" demesin.

her ne kadar X yönetimi sıkı tutuma zorlasada (o açıdan iyi yani yalan yok) - binen faiz yükünü kurtarmanın üzerine borç eritemiyoruz gibi durumda var ortada.kısaca bir sezondaki CL o şu bu trasnfer artı gelir elde ettin bu sadece o dönemin faizine gidiyorsa çoğunlukla ana borcunu azaltıp elini güçlendiyemiyorsun.

şu an 16 yabancıları var. 1 tane kiralık sezon sonu geri dönecek (krunic). 3 tane de kiraya verdikleri geri gelecek yabancı var (lincoln, pedro, crespo). 3 tane de sezon sonu sözleşmesi bitecekleri var (king, batsuai, bonucci).

yani 1 temmuz dedik mi fener 15 yabancı ile sezonu açacak. 3 yabancı gönderse ancak 12'yi yakalayabiliyior.

bir yabancı alabilmesi için 4 yabancı göndermesi gerekecek yani minimum.

bir şekilde kira mira gönderirler tabi de israfa bakar mısınız?

hepsi de boru gibi maliyetli oyuncular.

bunun yanında dzeko 38, tadic 36 yaşında olacak. dziku, perez, livakovic, fred hep 30 ve üzeri olacaklar.

hile hurda olmazsa, bir ferdi var para getirebilecek, o da iyi bir turnuva geçirirse max edeceği 10-15 m eur. belki bir de zymanski. ama onu daha yeni aldılar satmazlar herhalde.

yani bu "holding" bunları bırakırsa, yeni gelecek başkan ve yönetimi müthiş bir enkaz bekliyor kısacası.
Krunic'in şartlı alması var şartta Fb'nin küme düşmemesi imiş yani Krunic'e sezon sonu 4 milyon bonservise alacaklar.

Neyle yapacaksın kardeşim neyle

Aziz Yıldırım sesiyle
Hangi oyuncuya 3-4 milyon euro maaş vermedik ki biz reis yav :D Ndombele gidecek bonservisi alınmayacak onun maaşını Rafa Silva'ya veririz.İmza parası da bonservisli oyuncu almaya kalksak en az 15 milyon euro istenilecek 1 oyuncu.Zaha gibi imza parasıyla bence rahatlıkla alabiliriz..
TJK alir diye dusundum yazin ama onlar muci aldi

Mertens yerine mi oynar Rafa sence
Kerem yerine sol kanatta oynatılırsa iş yapmaz ama 10 Numara'da oynatırsak güzel 1 katkı alabiliriz reis Benfica'da bile sol kanatta oynadığı maçlarda etkisiz oynuyo..

Bu bizim muhabirlerin açıklamasıydı, faiz düşükken Cengiz yönetimini övüyorlardı.

Ali Koç’un da direkt beyanı var 19dan girdik diye. İlk görüşmelerde 14tü faiz.

Atılan bilanço görselinin tamamı atılırsa bakayım o borcun bankalar birliği olup olmadığna. Ayrıca yukarıda söylendiği gibi faizin ödenmeme durumu olamaz, BB kontrolünde hesaplar yani kafana göre harcayamazsın, kendi kısmını alıp kalanı sana veriyorlar.

22 m euroya transfer yaptılar nasıl oluyor sorusunun cevabı da bu dönemki ödeme yükümlülüğüyle alakalı, fazla bir şey ödememişlerdir.
Herkes tlref+1.5'a geçmiş @Ekin Amad görseli atmış ben de KAP'ı biraz karıştırdım. Ne zaman olmuş bilmiyorum ama bu olmuş. Dediğin gibi bir ara bizim daha düşüktü Cengiz'e sallıyodu fbjkliler akpden faizin ineceğinin duyumunu alıp yapmış diye fakat herhalde onlar çok ağlayınca eşitlemişler faizleri

Herkes tlref+1.5'a geçmiş @Ekin Amad görseli atmış ben de KAP'ı biraz karıştırdım. Ne zaman olmuş bilmiyorum ama bu olmuş. Dediğin gibi bir ara bizim daha düşüktü Cengiz'e sallıyodu fbjkliler akpden faizin ineceğinin duyumunu alıp yapmış diye fakat herhalde onlar çok ağlayınca eşitlemişler faizleri
O görselin bilançosunu yollarsanız bakıcam, kısa vadeli borç kısmı altında gibiydi, uzun ve kısayı ayrıştırıp mı yazmışlar, full bilanço atın bakayım.

Çünkü zamanında bu direkt açıklamaydı diğerleri sabit bizimki tlref +1 diye. 8e düşünce bizimkileri övüyorlardı.

O görselin bilançosunu yollarsanız bakıcam, kısa vadeli borç kısmı altında gibiydi, uzun ve kısayı ayrıştırıp mı yazmışlar, full bilanço atın bakayım.

Çünkü zamanında bu direkt açıklamaydı diğerleri sabit bizimki tlref +1 diye. 8e düşünce bizimkileri övüyorlardı.
Şunun 19. sayfası: https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028328c8b2fcee8018d21ae40004569

Görselini de atayım:

Screen Shot 2024-02-10 at 6.29.51 PM.webp

Ben yanlış okuyor olabilirim elbette bu başka bir şey olabilir yani

noluyor yav 2 gündür bunu mu tartışıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt