GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecino'yu gerçekten Sarri bırakmamış bu habere kimse inanmamıştı ama CL'de 11'de adam.

Kötü futbolcu degil zaten hatta bize bayagi katkisi da olabilirdi

Aylarca beklenti yaratildi dünya yildizi gelecek en iyisi gelecek,ardindan vecino dedigin zaman taraftar tepkisi kacinilmaz olur

IMG_4170.webp

Katılmayan kalmasın

Spor gecesinde milli takımın yeni teknik direktörü Montella olmuş dediler.

Montella vizyonlu adamdır yabancı kuralında ısrar etmez diyecem de karar verici o olmayacağı için gene abuk subuk kurallar getirirler.

Dun yazdim bana gelen birkac duyuma gore de Montella isi ciddiymis, sanirim bu voleybol takimi olayi gibi
Voleybol hocasını tanımıyorum ama Montella üst seviyede başarısız olmuş bir hoca, Türkiye tecrübesinde de ofansif, göze hoş gelen ama dengesiz bir oyun oynattı. Hocalık tecrübesi olmayan Kluivert geldi, daha iyi oynuyorlar vs

Yabancı gelecekse kurt bir turnuva hocası olmalı.

karar verici hamit efendi terimi istemedigi icin sacmalamaya devam ediyor

Voleybol hocasını tanımıyorum ama Montella üst seviyede başarısız olmuş bir hoca, Türkiye tecrübesinde de ofansif, göze hoş gelen ama dengesiz bir oyun oynattı. Hocalık tecrübesi olmayan Kluivert geldi, daha iyi oynuyorlar vs

Yabancı gelecekse kurt bir turnuva hocası olmalı.

Ben esinlenildigini on-gordum sadece hani bundandir diyemem. Orada tuttu bizde de sistemli bir Italyan olur mu diye dusunce olusmus olabilir. Montella benim pek begendigim bir hoca da olmadi sahsen ama Kuntz'dan da kotu olmayacagini dusunuyorum yalniz su var, Milli Takim hocaligi cok farkli bir disiplin oyle sistem oturtmak vs cok sancili, Montella elindekilerinden maksimum verim alabilen bir isim degil ki Milli Takim hocaligi icin olmazsa olmazlarda biri cunku en formda isimi alirsin, sisteme uyan degil, genel olarak tabi.

Whatsapp'a video atmış GS admin Zaha'nın üzerinde durulmuş kapanışı da kendisiyle yapmışlar yarın 11 falan mı olacak acaba bak sabırsızlandım şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt