Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.889
- 23.451
- 3.723
S.A
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vecino'yu gerçekten Sarri bırakmamış bu habere kimse inanmamıştı ama CL'de 11'de adam.
Anladim, komik falan da degil ama bircok kisi bu "espriyi" yapmaya devam ediyor.Rivayete gore gurbonun teki yanlis yazmis transfer nobetinde. HODL hesabi
Saka yapmistim zaten.Amatör kümede futbol keyif için oynanır bir amaç için değil
sapık mısın dostumNdombelenin kıçına takanlar vandammeda en güzel kic,tepsi popo olduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin.popo görmek istiyorsanız van damme filmi acin
Aykut hocam gelmeliydiMontella’yı hangi akıl getiriyor yav neyin kafası bu
Montella’yı hangi akıl getiriyor yav neyin kafası bu
Voleybol hocasını tanımıyorum ama Montella üst seviyede başarısız olmuş bir hoca, Türkiye tecrübesinde de ofansif, göze hoş gelen ama dengesiz bir oyun oynattı. Hocalık tecrübesi olmayan Kluivert geldi, daha iyi oynuyorlar vsDun yazdim bana gelen birkac duyuma gore de Montella isi ciddiymis, sanirim bu voleybol takimi olayi gibi
Voleybol hocasını tanımıyorum ama Montella üst seviyede başarısız olmuş bir hoca, Türkiye tecrübesinde de ofansif, göze hoş gelen ama dengesiz bir oyun oynattı. Hocalık tecrübesi olmayan Kluivert geldi, daha iyi oynuyorlar vs
Yabancı gelecekse kurt bir turnuva hocası olmalı.