GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikstür yoğun olduğu için sakatlık geçmişi olmayan yabancı alıp yerli kalitesini arttırmalıyız. Kerem-Barış vs.‘yi tutup kazanmak lazım. Yerli sınırı olmazsa oyuncu üstündeki baskıda azalmış olur. Ah bir İlkay hamlesi gelse bir de
Kerem A bence piyasasını kaybetmeden bir şekilde isteseler Man Utd / chelsea gibi takımlara para kazandırarak yollanabilir - nede olsa dünyapara döküyorlar abuk trasnferlere.

FB'den GS'a geçti diye sürekli üzerine oynarlar organize şekilde. Mental olarak çok güçlü olması lazım. Kaleci gibi bir mevkide böyle bir riske gerek yok. Yüzlerce kaleci var, başkasını alırız.
Uğurcan veya Altay'dan birini denk getirirse alır diye düşünüyorum bizimkiler. En büyük mental sınavı fenerdi adamın. Volkan gibi 25'inden sonra açılırsa büyük kazanım olabilir. Kalecilik ve santrforluk biraz da o yaştan sonra başlıyor.

gunay varken olmaz gibi

muslera nin yerine as keeper da olmaz

gunay sutlanirsa yedege olur
işte bunu kabulleniyor olması bana garip gelir - deivr teslim süreci hazırlığı var olarakta anlaşılabilir tabide

bilemedim daha somut haber çıkarsa inanasım gelir.

velican dün şike olmasa rizeyede yenilecekdi

ikisinide farklı yener şikeyle

dün tarıkı görünce tüm ümitlerim bitti benim

açık açık şike yapıldı
Şikeyi ya bağladıkları bir oyuncu üzerinden, ya da hoca üzerinden (rakibin alıştığı sistemi bozdurarak, yetersiz oyuncuları oynattırarak) yapabilirler. Burada hemfikiriz. Tutup da bir rakibi başkanından malzemecisine bağlayacak halleri yok değil mi?

Örneğin dün Rize bayağı iyiydi maçın büyük bölümünde. Kaleci yüzünden çözüldü maç. Gayet puan alabilirlerdi yani.

Bjk maçında ne bjk hocasını ne de bir bjk oyuncusunu bağlayabilirler. Max hakem kayırması olur o maçta geçen seneki gibi. (Arda'ya verilen uyduruk penaltı). Ama ne oldu, Bjk 4'ledi.

BJK'nin kadro toparlandı bayağı. Dün de uğur iz ile konuştuk bu konuyu, eğer Aboubakar da affedilirse kağıt üzerinde çok ciddi bir kadroları oluyor. Yani fb yine de yenebilir tabi, maç bu sonuçta ama ciddi zorlanacaklardır o maçta. Eminim.

Keza içerideki Ads, Pendik, Kayseri maçları. Hepsi küme düşmeme mücadelesi veren enteresan takımlar. Bir de bu süreçte Avrupa maçları da başlayacak + kupada Anadolu deplasmanına gidecekler hem de Eryaman toprak stadına :d, elerlerse bir ekstra derbi daha oynama ihtimalleri doğabilir ayrıca.

Aynı Alanya, Samsun gibi sürpriz puan kayıpları çıkabilir buralardan da yani.

Bak mesela Hatay'da Volkan Demirel, Sivas'ta da Bülent Uygun yüzünden hiçbir şey demiyorum. 3+3 6 puan o maçlar fb için.

Son düzenleme:
Kerem A bence piyasasını kaybetmeden bir şekilde isteseler Man Utd / chelsea gibi takımlara para kazandırarak yollanabilir - nede olsa dünyapara döküyorlar abuk trasnferlere.
Kanatta çeşitlilik şart ya. Yeni sınırda yedek kanatı yabancı yapmak zor. Millet Kerem’e söverken Yusuf Sarı’ya gidebilir iş. Kerem 10-12 anca getirir ki o paralara göndermeye gerek yok bence.

Kanatta çeşitlilik şart ya. Yeni sınırda yedek kanatı yabancı yapmak zor. Millet Kerem’e söverken Yusuf Sarı’ya gidebilir iş. Kerem 10-12 anca getirir ki o paralara göndermeye gerek yok bence.
işte 10-12 yerine 15-17 olsu diye utd - chelsea diyorum ya :D

Günay= Gün
+
Altay= Ay

Gün+Ay= GünAy
mindblown.gif

Altayın zamanında ifbye gitme sebebi muslerayı kesemeceyegine inanmasıydı yav bizde istemiştik o zaman e şimdi gelse yine yedek olur degişen bir şey yok :asd:

Muslera 1+1 sozlesme. Altay yedek kaleci Muslera futbolu birakana kadar. Gunay da paketlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt