GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kanatta Köhn ve Kerem in sağ kanatta Barış ve Tete nin uyumu çok hoşuma gitti. Sanki bu dörtlü tam olarak sahada birbirini arıyormuş da yeni bulabilmişler gibi ilk defa kanatlarımız bu kadar güzel işledi

Mesela Kerem sürekli kendini içeri atarken sol çizgiyi kullanacak ona yardım edecek bir bek arıyordu Köhn zaten Almanya da 2 senedir bunu yapıyordu. Köhn için bakıyorum sürekli bindiren çizgide iş yapan adamın önünde Zaha gibi çizgide sabit bekleyen bir kanat oyuncusundan ziyade Kerem gibi boşluğa çıkan koşan bir oyuncu çok daha uyumlu olur

Sağ kanada dönüyorum Barış Alper bek performansının iyi olması için geniş alanlarda hücum etmesi lazım Tete topu sıkışık alanda alıyor-veriyor ortaya çıkıyor o bunları yaparken Barış Alper o inanılmaz atletizmi ve kondisyonuyla parçalıyor

Uzun zaman sonra işin hücum tarafında kanatlarımızdaki dörtlünün hepsi bu kadar hoşuma gitti. Bir de işin defans tarafında bu dörtlünün uyumunu görmek lazım Sparta Prag deplasmanında ne bileyim Beşiktaş deplasmanında görmek lazım

Haftada 1-2 maç ligue 1 izliyorum 10.30 veya 11de başlayan maclari 4-5 maçtır filan marsilya denk geliyor da bu kadar kabız,ruhsuz bir takım görmedim fiziksel mücadeleleri de iyi değil.Tabii ben avrupada ilerlemeye karşıyım ama yani olursa da ve gattuso gitmezse marsilya eşleşmemiz gereken bir rakip olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 235474
şu deplasman puan durumunda fenerbahçenin topladıgı puan dünya futbol tarihinde yoktur yalnız. bizim deplasman karnemiz çok iyi olmasına rağmen 7 puan fark yemişiz. rams park kalemiz oldu allahtan. lig sonuna kadar evimizde puan vermemeliyiz. fener elbet deplasmanda takılacak. rize kalecisi yerine namuslu bir kaleci olsaydı dün puan kaybı %100dü mesela. elbet takılacaklar. her şey bizim elimizde. antalya beşiktaş maçlarından 6 puan çıkartabilirsek lig koptu kopacak gibime geliyor.puan farkını 4 yapabilirsek klasik fener tepe taklak devam eder gibime geliyor.
oyle geliyor evet ama onlarda biliyor herseyi tam gaz devam ediyorlar. 1 mac sekse bile devaminda tokezletilimiyor ve gaza devam edebiliyorlar. bunlarla puan farki yariwini dusunmeden hermac oyunumuzu oynamaliyiz. istismasiz hicbir maca fenerle yaristigini dusunmeden sadece tek macli elemeli kupa maci gibi oyna gec.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

26 maç 26 direk oldu bugün 2 tane direk var biri Demirbay'ın direğiyle gol girdi diğeri Oliveira dönüşüyle yine direkleri vurdu galiba kırılamaz bir rekora doğru gidiyoruz. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt