Uğur Metin
Sarı Üye
- 11 Ağustos 2023
- 280
- 57
- 73
Allahina kurban Okan hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dmden yaz :/olum birşey yazarımda nazar değer diye ödüm kopuyor
bu hastalıklı beynimi durduramıyorum
reis aman..olum birşey yazarımda nazar değer diye ödüm kopuyor
bu hastalıklı beynimi durduramıyorum
Angelino bu pozisyonlarda içe yapışıp kanatta adamı bomboş bırakıyordu her defasında
Hatrı sayılır bir net para alınıyormuş. Bununla birlikte satılan ürünlerdende %12 hakkımız varmış. Multivitamin(hap, pestil, sıvı hali) ve normal suda eriyen vitaminler çıkacakmış ilk etapta. Gelecek yıllarda başka ürünlerde eklenecekmiş. Eğer iyi ve fiyatı da uygunsa bu tarz vitamin kullanan kişilere güzel bir seçenek. Bu tarz lisanslama işlerine daha çok girmeliyiz. Mesela bir şirket ile termos, suluk işi falanda yapılabilirdi illa net para olmayabilir ama satıştan yüzden 35 falan yaparsın. Reklamıda olmuştu yani.GS Logolu vitaminler satılacakmış - "şampiyonların vitamini" diye
Lotus ilaç ile sponsorluk imzalıyoruz.
yakında formanın bel kısımında sağ ve sola reklam gelecek bence - lig maçlarında en azından
C-vitamini fışfışımız GS'den olacakHatrı sayılır bir net para alınıyormuş. Bununla birlikte satılan ürünlerdende %12 hakkımız varmış. Multivitamin(hap, pestil, sıvı hali) ve normal suda eriyen vitaminler çıkacakmış ilk etapta. Gelecek yıllarda başka ürünlerde eklenecekmiş. Eğer iyi ve fiyatı da uygunsa bu tarz vitamin kullanan kişilere güzel bir seçenek. Bu tarz lisanslama işlerine daha çok girmeliyiz. Mesela bir şirket ile termos, suluk işi falanda yapılabilirdi illa net para olmayabilir ama satıştan yüzden 35 falan yaparsın. Reklamıda olmuştu yani.

Zaha hariç şap verdim.—————Muslera—————
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Demirbay-Köhn
—————Mertens—————
————İcardi-Zaha————
@Enes Dalmış
Aklim daha burda kaldi
Zaha yı sahaya atmak için zorlanılmış bir sistem ama bu sistem için hoca değiştirmen oyunu değiştirmen gerek...—————Muslera—————
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Demirbay-Köhn
—————Mertens—————
————İcardi-Zaha————
@Enes Dalmış
Aklim daha burda kaldi
Kulüplere ek gelir kaynağı olacak sanırım bu da. Kulüpler kendilerine en iyi teklifi veren kurumla anlaşıp ek gelir yaratacak belki de kendi uygulamalarını çıkartıp oradan satışlar yapılacak ve uygulamaya reklamlar alarak ek gelirler yaratılacakta olabilir. Bizim bu konuda nasıl bir yol izleyeceğimizi merak ediyorum umarım buradan da en iyi geliri elde edecek ve taraftara da en çok kolaylığı sağlayacak şekilde yapabiliriz. Aslında GS Taraftar Kart işi şimdi daha mantıklı olabilir hem maç biletleri o üyelikler üzerinden alınır hem ekstra indirimler, özel günlerde ekstra çekilişler, hediyeler vb. gibi şeylerde yapılabilir. Aylıkta cüzi miktar aidatı olur vb.