GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunun az futboldan anlyan başkanı olsaydı bu sezon ligi 4. bitirirdi.
Gerçi hala şansı var ama baya zor, ligde kaldı diyebiliriz artık.

Muslera
Mertens
Tete
Aurier
Ziyech
Ndombele
Carlos Vinicius
Nelsson

Sezon sonu bence ayrilacak olan isimler. Muslera’nin ulkesine veya ABD’ye gidecegini dusunuyorum. Sampiyon olup erkenden calismalara baslamak lazim.
Zaha Kerem'in yedeği olarak devam mı eder yani

Bir de Oliveira'yı yollamak için epey uğraşırlar ama gider mi bilemedim

Taraftarımızın en çok salladığı isimler

Ndombele
Ziyech
Tete
Zaha

Ndombele dışında ortak noktaları? F.b yerine bize gelmeyi seçmiş olmaları. Twitter'da bazı hesaplar var ki sözde Gsliler ama etkileşimden para kırmak için bu isimlere sallıyolar iki gündür. Ya el altından mükafatlandırılan hain köpekler bunlar, ya da kullanışlı aparat haline gelmiş maloğlu mallar

Bir de Icardi'ye, Erden Timur'a verip veriştirenler var ki onların ne olduğunu kelimelere dökmek imkansız

Sabah akşam foruma girip topçulara sallamayı herhalde hiç anlamayacağım.

Kalan maç sayısı belli, eldeki oyuncular belli

Taraftarsanız destek olacaksınız, çoğunuzun ekran başında takıma sövmek dışında bir faydası yok zaten takıma bari bir süre susun yav.

Biz de biliyoruz sabah akşam herkese küfretmeyi, forum, sosyal medya, stat, bir süre destek olursanız ölmezsiniz.

Hele bazılarınız kayıtsız şartsız her şartta, olumsuz pompalıyor biz iyiken de öyle kötüyken de. Gören de bok gibi durumdayız sanacak, yarın bugünleri de ararsınız, sonra da ‘ya eleştiri kültürü’ dersiniz ama arkası boş kalır.

Sabah akşam foruma girip topçulara sallamayı herhalde hiç anlamayacağım.

Kalan maç sayısı belli, eldeki oyuncular belli

Taraftarsanız destek olacaksınız, çoğunuzun ekran başında takıma sövmek dışında bir faydası yok zaten takıma bari bir süre susun yav.

Biz de biliyoruz sabah akşam herkese küfretmeyi, forum, sosyal medya, stat, bir süre destek olursanız ölmezsiniz.

Hele bazılarınız kayıtsız şartsız her şartta, olumsuz pompalıyor biz iyiken de öyle kötüyken de. Gören de bok gibi durumdayız sanacak, yarın bugünleri de ararsınız, sonra da ‘ya eleştiri kültürü’ dersiniz ama arkası boş kalır.

Takımın sezon başı eksik bölgelerine adam alınmamış,üstüne devre arası üzerine tüy dikilmiş

Hiçbir kulvarda hakkı savunulmuyor,takım ve oyuncular yalnız bırakılmış

Buna rağmen s.ligi gruplarından çıkmayı son maçta kaçıran,ligde 2 puanla lider olan takıma hocaya sallanıyor..

2 maç kötü gitsek

"Tamam hakemler kötü de biz ne oynuyoruz ki" ciler

Takım dagilsa da kurtlar vadisi,ezel arka fonlu fatih hoca kliplerini yayinlamayi bekleyenler

ortaya çıkıp yangını iyice alevlendirecek zaten..Hazırda bekliyorlar şu an..

Bu kadar çabuk adam harcamayalım.. Gidenin yeri kolay dolmuyor...Biz de bazen gidenin yerine adam bile alınmıyor..

Gomis gitti icardi gelene kadar olan dönemi biliyoruz..
Mondragon dan muslera ya
Melo dan torreira ya kadar olan dönemleri biliyoruz..

Ayrıca muslera,torreira,icardi,mertens,nelsson gibi takımı sahiplenen aidiyet duyguları yüksek kaliteli oyuncuları bir daha aynı takımda ne zaman buluruz Allah bilir..Barış alper,kerem,Abdul,kaan ayhan herkes bi taraflarını yırtıyor..

Şu takıma destek olalım..

Okan hocaya saygim var. Adam haberler dogruysa uzun zamandir evli oldugu esinden bosandi, bunun ustune beksiz sekilde haftalardir bizi oynatiyor ve maclarin cogu da olumlu gecti. Ben buna saygi duyarim, adam isini canla basla yapmaya calisiyor.

Dün çok üzüldüm. Hiçbirşey yapamadım bugün de. Ama gün birlik olma günü... Algıları yaşananları gördükçe kimseye de kızamıyorum. Şampiyon olmak için sonuna kadar destek olmamız lazım. Karşı taraf dürüst değil çünkü...

bosverin artık geride kaldı avrupa macerası
önümüze bakalım

antalya maçı çok kritik

Antalya maçını kazanınca her şey normale döner beşiktaş maçını kazanırsak şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarız.

Okan hocaya saygim var. Adam haberler dogruysa uzun zamandir evli oldugu esinden bosandi, bunun ustune beksiz sekilde haftalardir bizi oynatiyor ve maclarin cogu da olumlu gecti. Ben buna saygi duyarim, adam isini canla basla yapmaya calisiyor.
Fatih hoca olsa bu yönetimi kılıçtan geçirmişti. Adamlar bizi avrupaya sağ ve sol beksiz çıkardı tek laf etmedi, tek bahane üretmedi helal olsun

Bunlarin başkanı dikkat edin her maç öncesi canlı yayına çıkmaya başladı puan kaybı olmaması için herseyi yapıyor işin komik tarafı taraftarı her söylenene inanıyor sorgulamadan

Elenmemiz iyi oldu.bu turu geçsek öbür tur banko elenir yoruldugumuzla kalırdık. Her tarafın yama kardeşim senin beklerin yok Avrupa'da forvetin cenaze gibi zaten. Neden 90 dakika oynuyor onu hiç çözemiyorum

Bütün herseyimizi lige vereceğiz şampiyon olacağız başka yolu yok. Seneye transferlerde bırak 11 oyuncusunu yedekleri bile iyi seçeceksin. Fiziksel iyi topçulara yoneleceksin.

Elenmemiz iyi oldu.bu turu geçsek öbür tur banko elenir yoruldugumuzla kalırdık. Her tarafın yama kardeşim senin beklerin yok Avrupa'da forvetin cenaze gibi zaten. Neden 90 dakika oynuyor onu hiç çözemiyorum

Bütün herseyimizi lige vereceğiz şampiyon olacağız başka yolu yok. Seneye transferlerde bırak 11 oyuncusunu yedekleri bile iyi seçeceksin. Fiziksel iyi topçulara yoneleceksin.
Transferle çözülecek sorunlarımız olduğu düşüncesini dün itibariyle bıraktım.

Tek sevgilim Galatasaray. 6 Senelik Evliyim profilimdeki resim çocuğum. Eşim bile kabullendi artık bu durumu yargılamıyor artık. Ben mutsuz olmayım diye sürekli destek vermeye çalışıyor cimboma. Ben bu kulübe bu renklere aşığım arkadaş. Mutsuzluğa umutsuzluğa kapılmaya gerek yok bu gece biraz sarhoşum özür dilerim herkesten ama dünkü sparta prag mağlubiyeti beni fazlasıyla yordu ve üzdü. Bu sene avrupa liginde en kötü bir final bekliyordum ama sağlık olsun. Şimdi gelelim lige her türlü kahpeliğe şerefsizliğe göğüs geriyoruz bu sene. Ben bu ligi takip ettim edeli bu sene kadar kahpeliğin şerefsizliğin döndüğü bir sezon hatırlamıyorum. Herseye rağmen lideriz ve türlü türlü kahpeliğe göğüs germeye çalışıyoruz. Tek bir isteğim var bu sene stada gelen taraftardan çok şanslısınız bu şansınızı flaş açmak story atmak yerine renklerine gönül verdiğiniz bu kulübe tezahüratla ıslıkla takip takıma baskı altına alarak destek vermek için kullanmaniz bizi aşırı mutlu eder. Ben mardin de nusaybinde ikamet ediyorum görevim gereği. urfa daki süper kupa maçına katılacağım herhangi görev çıkmazsa eğer kanımın son damlasına nefesim yettiğince ıslık çalıp tezahürat edeceğim takımımı desteklemeye çalışacağım. Rams park arena da da aynı performansı bekliyorum bu sene. Çünkü bu senenin düğümü rams parktaki fener maçında çözülecek. Lütfen rica ediyorum o stada gelen herkes story için flaş için gelmesin ıslık için tezahürat için destek için gelsin çok şey istemiyorum bu sene çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt