- 18 Temmuz 2009
- 81.923
- 239.230
- 5.263
Gelsin de sayfalarca kafamıza penetre etsin di mivallahi biz murat saylagı özledık
Bundan sonra negatif basıp durana saplarım, uğraşamıcam artık dert babası mıyız biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin de sayfalarca kafamıza penetre etsin di mivallahi biz murat saylagı özledık
Zaha Kerem'in yedeği olarak devam mı eder yaniMuslera
Mertens
Tete
Aurier
Ziyech
Ndombele
Carlos Vinicius
Nelsson
Sezon sonu bence ayrilacak olan isimler. Muslera’nin ulkesine veya ABD’ye gidecegini dusunuyorum. Sampiyon olup erkenden calismalara baslamak lazim.
Sabah akşam foruma girip topçulara sallamayı herhalde hiç anlamayacağım.
Kalan maç sayısı belli, eldeki oyuncular belli
Taraftarsanız destek olacaksınız, çoğunuzun ekran başında takıma sövmek dışında bir faydası yok zaten takıma bari bir süre susun yav.
Biz de biliyoruz sabah akşam herkese küfretmeyi, forum, sosyal medya, stat, bir süre destek olursanız ölmezsiniz.
Hele bazılarınız kayıtsız şartsız her şartta, olumsuz pompalıyor biz iyiken de öyle kötüyken de. Gören de bok gibi durumdayız sanacak, yarın bugünleri de ararsınız, sonra da ‘ya eleştiri kültürü’ dersiniz ama arkası boş kalır.
Fatih hoca olsa bu yönetimi kılıçtan geçirmişti. Adamlar bizi avrupaya sağ ve sol beksiz çıkardı tek laf etmedi, tek bahane üretmedi helal olsunOkan hocaya saygim var. Adam haberler dogruysa uzun zamandir evli oldugu esinden bosandi, bunun ustune beksiz sekilde haftalardir bizi oynatiyor ve maclarin cogu da olumlu gecti. Ben buna saygi duyarim, adam isini canla basla yapmaya calisiyor.
Transferle çözülecek sorunlarımız olduğu düşüncesini dün itibariyle bıraktım.Elenmemiz iyi oldu.bu turu geçsek öbür tur banko elenir yoruldugumuzla kalırdık. Her tarafın yama kardeşim senin beklerin yok Avrupa'da forvetin cenaze gibi zaten. Neden 90 dakika oynuyor onu hiç çözemiyorum
Bütün herseyimizi lige vereceğiz şampiyon olacağız başka yolu yok. Seneye transferlerde bırak 11 oyuncusunu yedekleri bile iyi seçeceksin. Fiziksel iyi topçulara yoneleceksin.
Evet doğru. Adamlar bizim kadar arkayı bosaltmiyor gol ihtiyacina rağmen biz gereksiz risk aliyoruz. 3 pas yapamamak bana daha çok koyuyor.Transferle çözülecek sorunlarımız olduğu düşüncesini dün itibariyle bıraktım.
Ne yaptın da ceza verdiler sana laEvet doğru. Adamlar bizim kadar arkayı bosaltmiyor gol ihtiyacina rağmen biz gereksiz risk aliyoruz. 3 pas yapamamak bana daha çok koyuyor.
Keramettin reise Rize 1 gol bile atamaz dedim attı cezayı hakettik. Göstermelik golle sutlandim.Ne yaptın da ceza verdiler sana la