GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sakatlanmasa Alman tarihinin en iyi oyuncularından biri olacakken sakatlıklarla hep arka planda kaldı. Ona rağmen kariyerinde ciddi sayıda maç var tabii.

Gençliğinde kroniğimsi olan adamı şimdi alacak değiliz ama Mertens gibi karakterli adamdır Reus da.

Sakatlanmasa Alman tarihinin en iyi oyuncularından biri olacakken sakatlıklarla hep arka planda kaldı. Ona rağmen kariyerinde ciddi sayıda maç var tabii.

Gençliğinde kroniğimsi olan adamı şimdi alacak değiliz ama Mertens gibi karakterli adamdır Reus da.
O prime döneminde çok severdim. Lewa lı filan dortmund zamanında. İyi teklifler almasına rağmen kalmıştı.

Sakatlığa çok yatkın olmasa isterdim karakterli oyuncu ama sakatlık olayı can sıkar. Mertens yerine sen ne diyorsun kime gideriz sence? Bana ya Rennes'ten Rieder veya Blas ki Rennes'in sistemde 10 no yok ve daha Enzo Le Fee var şua anda sakat olan ki illa birini satacaklardır ki Rieder'a çok az süre veriyorlar, Blas ise ıslıklandı ve sezon sonu ayrılık çok olası. Ya da Lo Celso'ya gideriz gibi geliyor.

Sana da saplayacağız sana da o gün geldiğinde hem istanbul hem türkiye sabaha kadar yanacak.

GIOpYzbWEAIQ5O3

Reus okan hocanın ekibe mi gelicek yoksa 5-6 maç oynasın diye 3m mi bayılacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt