Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.411
- 58.620
- 3.383
Clde 7 mac aldirir diyorumyarı final garanti diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clde 7 mac aldirir diyorumyarı final garanti diyorum
7*3m dan 21m avro garanti. stopajı,vergisi filan düş. 15m cepteClde 7 mac aldirir diyorum
O prime döneminde çok severdim. Lewa lı filan dortmund zamanında. İyi teklifler almasına rağmen kalmıştı.Sakatlanmasa Alman tarihinin en iyi oyuncularından biri olacakken sakatlıklarla hep arka planda kaldı. Ona rağmen kariyerinde ciddi sayıda maç var tabii.
Gençliğinde kroniğimsi olan adamı şimdi alacak değiliz ama Mertens gibi karakterli adamdır Reus da.
Dun de yazmamis elenilen kgumruk macindan sonra tek postu yokHer kotu sonuclu mactan sonra ortaligi ayaga kaldiran uzeyir beyin bjk galibiyetiyle ilgili tek postu yok :')
Sakatlığa çok yatkın olmasa isterdim karakterli oyuncu ama sakatlık olayı can sıkar. Mertens yerine sen ne diyorsun kime gideriz sence? Bana ya Rennes'ten Rieder veya Blas ki Rennes'in sistemde 10 no yok ve daha Enzo Le Fee var şua anda sakat olan ki illa birini satacaklardır ki Rieder'a çok az süre veriyorlar, Blas ise ıslıklandı ve sezon sonu ayrılık çok olası. Ya da Lo Celso'ya gideriz gibi geliyor.Sakatlanmasa Alman tarihinin en iyi oyuncularından biri olacakken sakatlıklarla hep arka planda kaldı. Ona rağmen kariyerinde ciddi sayıda maç var tabii.
Gençliğinde kroniğimsi olan adamı şimdi alacak değiliz ama Mertens gibi karakterli adamdır Reus da.
Keremde biat etsin mubarekZaha dun cok iyi oynamasa bile takim icin oynadi, basit oynadi.
Hocama biat etmiş gibi görünüyor