Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.311
- 101.524
- 5.238
kabak mı dijital?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya kalmış şurda 6-7 maç, hepsinde favoriyizBu sene sampiyon olamayacagiz gibi. Tum algilari eger fb sampiyon olamazsa ulkede ic savas cikara kadar getirdiler.
Bizim yorumcular da habire savunma pozisyonunda veya oyle yapmalari tembihlenmis
Bu sene sampiyon olamayacagiz gibi. Tum algilari eger fb sampiyon olamazsa ulkede ic savas cikara kadar getirdiler.
Bizim yorumcular da habire savunma pozisyonunda veya oyle yapmalari tembihlenmis
Benim de ne biliyomusunbenim en büyük korkum, bu şuurunu kaybetmiş adamın giderayak camiamıza ve yöneticilerimze suç isnat edip, çamur atarak bırakması.
ortada hiçbir şey yokken bile alakasız bir videodan yöneticimize şike itirafı atabildiler. her şeyi yapabilir bunlar.
Bu sene sampiyon olamayacagiz gibi. Tum algilari eger fb sampiyon olamazsa ulkede ic savas cikara kadar getirdiler.
2013'te bizi koruduğunu iddia ettikleri fetö bitti. ama yine 10 yılda fb 1 kere şampiyon oldu. yine en çok biz şampiyon olduk. ama yine de ne dediklerini biliyorsun.Benim de ne biliyomusun
2028de akp gitse cehape zihniyeti gelse
2038e kadar fb 7 kere bjk 2 kere biz 1 kere şampiyon olsak ve fbliler bakın akp sizi koruyodu akp gitti gs bitti derse biz ne cevap vericez
Kazara böyle bişey olursa bu algıyla nasıl baş edicez
Benim de ne biliyomusun
2028de akp gitse cehape zihniyeti gelse
2038e kadar fb 7 kere bjk 2 kere biz 1 kere şampiyon olsak ve fbliler bakın akp sizi koruyodu akp gitti gs bitti derse biz ne cevap vericez
Kazara böyle bişey olursa bu algıyla nasıl baş edicez
Bizde siz sürekli şampiyon olduğunuza göre demek ki chp de sizi koruyo der bi şekil yaparız2013'te fetö bitti. 10 yılda fb 1 kere şampiyon oldu. yine en çok biz şampiyon olduk. ama yine de ne dediklerini biliyorsun.
kısacası bunların algısı bitmez.