GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
684C0FB1-F67B-4477-A834-B782FA98DB41.webp

Bu sene sampiyon olamayacagiz gibi. Tum algilari eger fb sampiyon olamazsa ulkede ic savas cikara kadar getirdiler.
Bizim yorumcular da habire savunma pozisyonunda veya oyle yapmalari tembihlenmis

Bu sene sampiyon olamayacagiz gibi. Tum algilari eger fb sampiyon olamazsa ulkede ic savas cikara kadar getirdiler.
Bizim yorumcular da habire savunma pozisyonunda veya oyle yapmalari tembihlenmis
ya kalmış şurda 6-7 maç, hepsinde favoriyiz

sen topunu oyna kim ne yapabilir

şöyle şeyler yazıp milletin modunu düşürmeyin

benim en büyük korkum, bu şuurunu kaybetmiş adamın giderayak camiamıza ve yöneticilerimze suç isnat edip, çamur atarak bırakması.

ortada hiçbir şey yokken bile alakasız bir videodan yöneticimize şike itirafı atabildiler. her şeyi yapabilir bunlar.

benim en büyük korkum, bu şuurunu kaybetmiş adamın giderayak camiamıza ve yöneticilerimze suç isnat edip, çamur atarak bırakması.

ortada hiçbir şey yokken bile alakasız bir videodan yöneticimize şike itirafı atabildiler. her şeyi yapabilir bunlar.
Benim de ne biliyomusun

2028de akp gitse cehape zihniyeti gelse

2038e kadar fb 7 kere bjk 2 kere biz 1 kere şampiyon olsak ve fbliler bakın akp sizi koruyodu akp gitti gs bitti derse biz ne cevap vericez

Kazara böyle bişey olursa bu algıyla nasıl baş edicez

Benim de ne biliyomusun

2038e kadar fb 7 kere bjk 2 kere biz 1 kere şampiyon olsak ve fbliler bakın akp sizi koruyodu akp gitti gs bitti derse biz ne cevap vericez

2013'te bizi koruduğunu iddia ettikleri fetö bitti. ama yine 10 yılda fb 1 kere şampiyon oldu. yine en çok biz şampiyon olduk. ama yine de ne dediklerini biliyorsun.

kısacası bunların algısı bitmez.

Benim de ne biliyomusun

kazara bile öyle bir şey olmaz

ülkeyi tffyi komple uğur dündar yönetse yinr olmaz

rahat ol o yüzden renktaş

2013'te fetö bitti. 10 yılda fb 1 kere şampiyon oldu. yine en çok biz şampiyon olduk. ama yine de ne dediklerini biliyorsun.

kısacası bunların algısı bitmez.
Bizde siz sürekli şampiyon olduğunuza göre demek ki chp de sizi koruyo der bi şekil yaparız

Uğur dündar ve şürekası herşeyi yapacak

Galatasaray'ı tanımak, bilmek önemli şeyler arkadaşlar. Galatasaray adının olduğu yerde mücadele hiçbir zaman bitmez. Tüm gezegen bir araya gelip karşında da dursa bu genlere, bu kültüre sahip bir camiayı durduramazsın. Galatasaray ağır taştır altında kalırsın.

Servet Yardımcı olursa seneye oynamaya bile gerek yok fanatik gözü dönmüş holigan adam bunlara 59 öncesi şampiyonlukları bile verir.

Servet yardımcı en büyük gs düşmanlarının başı hep geri planda kaldığı için herkes bilmez ama müthiş bir fatih hoca düşmanıdır

Hükümet tarafında aspor ve sabahtan sonra Yeni şafak da Ali Koç aleyhine (olması gereken cesur gazetecilik bu)haberlere başladi. Hükümet tarafinda kılıçlar kınından çıktı çanlar Ali Koç için çalıyor.

vallah abi mantıklı yapılanıp güçlü bir kadron ve iyi bir teknik heyetin oldu mu işi götürüyorsun.

yıldırım demirören bu ülkede tff başkanı oldu, nihat özdemir oldu, melo gitti sie çekerek platformda madalyasını aldı.

geçen sene aynı fed vardı. lale orta vardı, içeride dışarıda fb'e toplam 6 attın sie dedin.

yani önce kendimizde bitiyor her zaman iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt