Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.294
- 101.507
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10-12 milyon olsun maaşı 1-1.2 civarı olur ama yani maaştan kurtarırız. Zaha, Tete, Ziyech'ten kazanacağın bonservis ve üstüne 5-6 daha katarak bu arkadaş ve yanına bir 10 milyonluk(Damsgaard- Tzolis vb.) oyuncu daha alırız. 5-6 milyonlukta maaş düşürmüş oluruz.Bonservis baya yüksek olur gibi geliyor. Zaten adamlar 5,2 ye almis
Emirhan İlkhan' ı bizim takım için bir mevkiye net oturtamadığımdan pas geçiyorum şimdilik. Yasin de henüz ne vereceği, hangi mevkide kalıcı olacağı belli olmadığı ve direkt 'wonderkid' fiyatı isteneceği için zor bir transfer olarak görüyorum. Profesyonel gözle tahlil edilmesi, karakterinden filan emin olunması halinde makul bir bedelle transferi iyi bir yatırım olabilir...Oğuz Aydın, Gökhan Gül, Emirhan Topçu, Yasin Özcan, Emirhan İlkhan(bonservisi Torino'da) alınabilecek kalitede oyuncular.
Ben izlediğim maçlarda beğendim kendisini bizde olmayan bir tarz. Dikine gidişleri ortadan dripling katkısı iyi, ön alan baskısına uygun, fizik güçlenmeye müsait. Okan hocanın elinde üst seviyeye çıkabilecek bir yetenek. Çok göstermediği için kendini Torino uygun bonservise de bırakabilir isterim kendisini şahsen.Baktım da Emirhan İlkhan çok az süre alabilmiş. Başakşehir' in kadrosu da aman aman bir şey değil hani @Hasan Bekir
Ben gördum. Yakup çinarjalminha kadar sallayan bi herif görmedim
Bu andavalin yaptığı hicbirsey mi dogru olmaz lan
Sen kimsin lan buna engel oluyorsun firildak

Dediğim gibi, bizim takımda bir mevkiye oturtamıyorum. Torreira' nın partneri olamaz; Okan Hocanın ilk işi oraya sağlam bir adam almak olacaktır; Kaan-Demirbay ve Berkan' ın gerisinde kalır. 10 numara oynamak için de şu an çok 'ham' görüyorum. Alınıp rotasyonda kısa süreler verilerek ilerisi için hazırlanabilir belki...Ben izlediğim maçlarda beğendim kendisini bizde olmayan bir tarz. Dikine gidişleri ortadan dripling katkısı iyi, ön alan baskısına uygun, fizik güçlenmeye müsait. Okan hocanın elinde üst seviyeye çıkabilecek bir yetenek. Çok göstermediği için kendini Torino uygun bonservise de bırakabilir isterim kendisini şahsen.
Ben Torreira'nın yanına koyuyorum özellikle ligte bazı maçlarda ortadan dripling özelliği işimize yarar. Gelişmeye açık bir adam, rotasyonda olması elimizi rahatlatır diye düşünüyorum.Dediğim gibi, bizim takımda bir mevkiye oturtamıyorum. Torreira' nın partneri olamaz; Okan Hocanın ilk işi oraya sağlam bir adam almak olacaktır; Kaan-Demirbay ve Berkan' ın gerisinde kalır. 10 numara oynamak için de şu an çok 'ham' görüyorum. Alınıp rotasyonda kısa süreler verilerek ilerisi için hazırlanabilir belki...
Burada benim tehlike olarak gördüğüm tek konu Ali Koç'un satın aldığı kulüplerin desteğiyle yeni kukla TFF yönetimi getirmesi.. Eğer bu olursa rakipler masa başı şampiyonlukta 5 yıldızı tescillemeye çalışacak.. Diğer türlü Fenerle aramızdaki farkın kapanmasının imkanı yok bu saatten sonra..bu seneki şampiyonluk o kadar önemli ki;
* 24. şampiyonluk olacak ve 5. yıldız nöbetine gireceğiz. (müthiş bir psikolojik üstünlük). en yakın rakip fb, 19 şampiyonlukta ve 3. yıldızda. tam 5 şampiyonluk (tam 1 yıldız demek) fark atılmış olacak.
* lig tarihinin belki de en büyük masa başı desteğinin, 2 yıl üst üste içinden geçip şampiyon olacağız. Bu, rakipte ciddi bir kabullenme ve kırılma yapacaktır.
* icardi etkisi ile yeni nesil dalga dalga gslı olurken, gs'ın sürekli şampiyon olması ile genç nesil, rakiplerden uzaklaşmaya devam edecektir.
* şampiyonlar yolundan cl play offu oynayacağız direkt. cl'ye kalabilirsek yine ciddi gelir gelecek. (cl formatı da değiştiği için, gelir de artacak)
* oyuncu satışından muhtemelen ciddi gelir elde edeceğiz. bankalar birliğinden çıkılacak ve diğer rakipler ile arayı bir daha kapanmamak üzere fersah fersah açma fırsatı yakalayacağız.
* önümüzdeki yıl, yine en iyi hocalı, omurgası en güçlü, birbiri ile oynamaya alışmış ve oyuncu kalitesi en yüksek takım biz olacağız. bjk ve ts'un toparlanma ihtimali çok az. fb de muhtemelen başkan ve hoca gider. koç'un bıraktığı maddi enkaz ve yüklü yıllı ücretli ve yaşlı yabancı futbolcu çöplüğü ile yapılanmaya çalışacaklar.
* önümüzdeki yıl, bu kadar hakem desteği de olmayacaktır artık.
* önümüzdeki yıl, fb dostu kulüpler sayısında azalma olacak ve eyüp+göztepe gibi iki takım gelecektir. ayrıca holding fb'yi bırakacağı için, işadamı kulüp başkanları bu seneki gibi olmayacaktır.
* yine şampiyonluğun en büyük favorisi olarak lige başlayacağızdır.
şurada kaldı 4 maç. bildiğin sadece bir şampiyonluk değil, ligin gs ve diğerleri olarak ayrılma durumunun gerçekleşmesi için son 4 final maç. bu yüzden şurada, sosyal medya hesabınızda yazdığınız bir cümle dahi önemli. koşulsuz şartsız herkese destek olun.
Ramiz dayı bizde zaten Canpolatı aldık mı kalıyor sana Çakır. Oda biyerden bulunur