GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray eğitim vakfının çökmüş olduğu arazilere el koymanın vakti geldi.
120 dönüm Arazimizin birini gitmişler üniversiteye vermişler, git devletten iste kardeşim devlet eğitim kurumlarına yer tahsis etmeyecek de nereye edecek.
Tapulu araziyi hiç edecekler

120 dönüm Arazimizin birini gitmişler üniversiteye vermişler, git devletten iste kardeşim devlet eğitim kurumlarına yer tahsis etmeyecek de nereye edecek.
Hangi araziyi vermişler. Bazı arazileri bağış yapanlar özellikle belirtiyorlar eğitim için kullanılmak üzere vb. gibi öyle bir şey de olabilir.

Konu hakkında bilgim yok ama Üniversite zaten devlet üniversitesi statüsünde. Başka bir durum yoksa saçma iş olmuş...

Konuyu açıklığa kavuşturmak sana düşüyor. Hadi bakalım, bekliyoruz:)
Konuyla ilgili spesifik bir bilgi yok ama GS üniversitesi devlet üniversitesi. Üniversitenin vakfı da var. Kulüple ilişkisi bir Gs lisesi kadar değil mesela Gs lisesinde 2 yıl okuyanlar üye olabiliyorken üniversite için böyle ekstra bir üyelik hakkı yok ki bence olmalı. Galatasaray Eğitim Vakfı var mesela Eğitim gerek burs gerekse lise veya Üniversitede eksik yenileme olduğunda bağış yapan ki İnan Kıraç, Muharrem Yılmaz, Ünal Aysal, Canda Erçetin falan yönetim kurulunda bulunuyor hatta seçimde Özbek'in listesinde olacak denen Fatih İşbecer'de yönetim kurulunda. Arazi ise Eğitim Vakfına direk bağışlanmış olabilir yada Galatasaray derneğine eğitim amaçlı kullanılmak üzere bir bağışçı tarafından bağışlanmıştır öyle ise işte o zaman o arazi eğitim için kullanılması gerektiğinden Üniversite'ye falan 49 yıllık kiralanmış yada devredilmiştir. Zira diğer durumda yapılmaz böyle bir şey. Hatta Adnan Öztürk Eşref'in listesinde olduğu zaman GS spor lisesi projesinden bahsetmişi işte bunu Gs Eğitim Vakfı ile yapılacağı söyleniyordu GS'den para çıkmadan sonra bunun doğru olmadığı ortaya çıkmıştı.

Bu andavalin yaptığı hicbirsey mi dogru olmaz lan

Sen kimsin lan buna engel oluyorsun firildak

Süper ligimizden alınmasının iyi olacağını düşündüğüm futbolcular, sıralama olmaksızın; Oğuz Aydın, Gökhan Gül, Adam Buksa...Emirhan Topçu da iyi istatistikler yapmış ama izlediğim maçlarda çok da tatmin edici bulmadığım için nötrüm...

Ne dersiniz? Başka dikkatinizi çeken oyuncular var mıdır? İlle 11 oynayacak gözüyle bakmayalım ve her ürün ve hizmet maliyetiyle birlikte değerlendirilir tabii ki...

Dario Osario sezon sonu Zaha, Tete'nin satılmak isteyeceği Ziyech'in de kendi yüksek maaş isteği ile de gitmek istediğini düşündüğümüzde alırsak çok iyi iş yapacağımız oyuncu tarz olarakta Ziyech tarzı bir adam. Umarım alırız. Zaha yerine de Tzolis o olmazsa Damsgaard'ı alabilirsek bizim için çok iyi olur. Hem takım maaşını aşağı çekeriz ciddi şekilde hem de kalite olarak ciddi bir kayıp vermemiş oluruz.

Süper ligimizden alınmasının iyi olacağını düşündüğüm futbolcular, sıralama olmaksızın; Oğuz Aydın, Gökhan Gül, Adam Buksa...Emirhan Topçu da iyi istatistikler yapmış ama izlediğim maçlarda çok da tatmin edici bulmadığım için nötrüm...

Ne dersiniz? Başka dikkatinizi çeken oyuncular var mıdır? İlle 11 oynayacak gözüyle bakmayalım ve her ürün ve hizmet maliyetiyle birlikte değerlendirilir tabii ki...
Oğuz Aydın, Gökhan Gül, Emirhan Topçu, Yasin Özcan, Emirhan İlkhan(bonservisi Torino'da) alınabilecek kalitede oyuncular.

Dario Osario sezon sonu Zaha, Tete'nin satılmak isteyeceği Ziyech'in de kendi yüksek maaş isteği ile de gitmek istediğini düşündüğümüzde alırsak çok iyi iş yapacağımız oyuncu tarz olarakta Ziyech tarzı bir adam. Umarım alırız. Zaha yerine de Tzolis o olmazsa Damsgaard'ı alabilirsek bizim için çok iyi olur. Hem takım maaşını aşağı çekeriz ciddi şekilde hem de kalite olarak ciddi bir kayıp vermemiş oluruz.

Bonservis baya yüksek olur gibi geliyor. Zaten adamlar 5,2 ye almis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt