GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 no değil mi? Bizimle adı geçiyordu. Yetenekli oyuncu ama bal yapmayan arı gibi de geliyor bazen.
Mertens olmasa direkt tecrübe basarsın da Mertens ile devam ediyorsak genç bir isme de gidebiliriz. Aynı şekilde yaşlı bir isim de düşünebilir. Takımda 2 Mertens olsa yeterdi :D

bu senenin önemi...her ne kadar AVL de havlu atmayı hoş bulmasamda , bu kadar gerilen, bu kadar kolay laf yediğimiz, yaşlısından çocuğuna hedefleştirildiğimiz bir ortamda

19.05 tarihinde
105 Puan potansiyelile
şampiyonluğu garantilemiş
Ananas evladının KORKARAK gene u19 yollayacağı ve İNADINA tribüne geleceği maçta
90 dakikanın TAMAMNINDA "ŞAAAMPİYON" diye susmadan desibel manyağı bir maç

sonrasında,

6 yıllık yönetim sürecinde belki transfer anlamında en düzgün duran sezonunda tekrar hüsran yaşayıp, kendisi iyi anlamda konuşulmadığı için ağlayan ismail kartalın kovulduğu KAOS içeriisnde bir fener ortamı

pahabiçilmez olur.

Müller niye gelsin yav? Adam one club man olarak futbolu gelecek sene birakacak. Futbolu biraktiktan sonra zaten Bayern adami baska bir funksiyonda devam tutmayi istiyormus. Adamin üstüne Icardiden yüksek maasi var...

RB Salzburg td olarak Onur Cinel diye bir adam getirmiş. Bakalım nasıl çıkacak

Angelino transferi için Leipzig'li bir muhabir takibe almıştım, geçenlerde Bilal'i yalanlamıştı. Zor zaten, yetenekli olduğu için bayağı takipçisi var. En kötü PL'ye yeni çıkan takımlardan biri parayı basar.
Olabilir renktaş, keşke bir şekilde ikna edip getirsek. Büyük potansiyel. Ziyech’in yanına bunu arkasına Mazraoui çeksek keşke

Olabilir renktaş, keşke bir şekilde ikna edip getirsek. Büyük potansiyel. Ziyech’in yanına bunu arkasına Mazraoui çeksek keşke
images

Bundesliga'da soluyordur. Burada toz attırır.
Yok baya kötü sonradan girdiği maçta vicinus gibi takılıyor sahada adım atamıyor.

Baya bitik bir halde bu. Bize karşı oynanan oyun da en az bundesliga sertliğinde. 3lü markaja dayanamaz az bişe hızlı olması lazım. Bizde oynayabileceği tek mevki yardımcı forvet orada da mertens pressi Bekleyebiliriz. Orta sahada bir torreira daha lazım bize hemde çift yönlü oynayanından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt