- 31 Ağustos 2021
- 69.602
- 49.806
- 3.258
120 Nolu blokta GSC grubumuz olmaz mı be ya ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müller sahada götünden soluyor yav. İcardiyi 30+ yaş grubunda alabileceklerimiz içinde kesebilecek oyuncu yokBundaki iş ahlakı Icardiyi keser. Ztk hariç forma göremez Icardi.
Mertens olmasa direkt tecrübe basarsın da Mertens ile devam ediyorsak genç bir isme de gidebiliriz. Aynı şekilde yaşlı bir isim de düşünebilir. Takımda 2 Mertens olsa yeterdi10 no değil mi? Bizimle adı geçiyordu. Yetenekli oyuncu ama bal yapmayan arı gibi de geliyor bazen.
Bundesliga'da soluyordur. Burada toz attırır.Müller sahada götünden soluyor yav. İcardiyi 30+ yaş grubunda alabileceklerimiz içinde kesebilecek oyuncu yok
Gel bro. Kuzey Afrikalısın ama yeteneklisin
Kale arkası baya bedava ya maç başı 370e falan geliyor müthiş.120 Nolu blokta GSC grubumuz olmaz mı be ya ?
Angelino transferi için Leipzig'li bir muhabir takibe almıştım, geçenlerde Bilal'i yalanlamıştı. Zor zaten, yetenekli olduğu için bayağı takipçisi var. En kötü PL'ye yeni çıkan takımlardan biri parayı basar.Leipzig ciddi ilgileniyor, oraya gider gibi
Olabilir renktaş, keşke bir şekilde ikna edip getirsek. Büyük potansiyel. Ziyech’in yanına bunu arkasına Mazraoui çeksek keşkeAngelino transferi için Leipzig'li bir muhabir takibe almıştım, geçenlerde Bilal'i yalanlamıştı. Zor zaten, yetenekli olduğu için bayağı takipçisi var. En kötü PL'ye yeni çıkan takımlardan biri parayı basar.
Sanırım evet sezon sonuna kadar dizinde uzun süreli sakatlık geçirmezse 1+1 sene sözleşmesi uzuyormuş 0 bonservis 2.85 milyon maaşa ama kalmayacak muhtemelen sezon sonunda yüksek maaş alacağı bir yere gidecek.Ziyechin bonservisini kesin olarak aldık mı?
Olabilir renktaş, keşke bir şekilde ikna edip getirsek. Büyük potansiyel. Ziyech’in yanına bunu arkasına Mazraoui çeksek keşke
Yok baya kötü sonradan girdiği maçta vicinus gibi takılıyor sahada adım atamıyor.Bundesliga'da soluyordur. Burada toz attırır.
Chiesa sezon sonu ayrılır herhalde. Zaniolo'yu yerine alırlar.