Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.288
- 101.502
- 5.238
Önce şampiyon olmak lazım24/25 sezonunun şampiyonu Şl'ye direkt katılacak demek ha.
Uefa ülke puan sıralamasında 9. sırada olmamız kesinleşmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce şampiyon olmak lazım24/25 sezonunun şampiyonu Şl'ye direkt katılacak demek ha.
Para olacak Toreyra yanına Thuram alacaksınhaklının acelesi yok emrahım bekle
2 ay sonra küfür yiyecez torreira gitsin modric gelsinciler falan türer
bu sene play offtan girer, önümüzdeki sezon da şamp olabilirsek, 3 yıl üst üste sırf clden toplam 100 m eur gelir elde etmiş olacağız.24/25 sezonunun şampiyonu Şl'ye direkt katılacak demek ha.
Davinson - Nelsson - Ziyech üçlüsünün kalması üzmez ama Nelsson'un gözü dışarıda gibi görünüyorBuradan bi tek nelsson'a üzülürüm diğer hepsinin satılması mantıklı olan
ben de ribery gibi kanat istiyorum. :/ o ne transferdi bee.Ölü yaprrrrak vuruşu atan 10 no istiyorum
Kanat oyuncularının sürekli siyahi olması can sıkıcı. Ribery gibi çıkmıyor sanki artıkben de ribery gibi kanat istiyorum. :/ o ne transferdi bee.
fr ligini, fr ligue 2'yi, championship'i falan Xavi'nin takım arkadaşlarını saha içinde taradığı gibi taramalı ve süper oyuncular bulmalıyız.
Öyle demeyin ama ramos olunca takım sahada dik durur 5 gol yemeni önler!!Nelsson satıp Ramos alma fikri
Nelsson satıp Ramos alma fikri
Olm Nelssona sövdüğün mesajların duruyor bende :d
Vallahi adam başı 3er dakika falan sürmüştür max. :/Sözleşmelerin süreleri nedir bilen var mı
Her şakada bişey vardır diye yola çıkıp 3 er yıllık diye algıladım. Muslera için çok olmuşVallahi adam başı 3er dakika falan sürmüştür max. :/