- 17 Eylül 2018
- 20.499
- 23.399
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşmaz. En önemli mevki son gunlere kalir ve gene istedigimiz topcuyu alamayizyani elzem eksiklerimiz sağ bek-8 ve on numara olduğu için ilk önce bunlara odaklanmak lazım. geçen seneki hatayı yapıp son günlere bırakmayalım kafi.
Daha gelmez. 2 senesi var gelecegi varsa. O gelene kadar mertensin görevini bu alirbir mucize olsa da griezmann'ı alabilsek ya keşke. güncel hali bile ateş ediyor. inanılmaz bir oyuncu. hayallerimdeki 10 numara.
Hee bekle gelir kampagitme ihtimali olanlardan ben de en çok nelsson'un kalmasını isterim.
bu arada takım omurgasını bayağı bayağı tuttuk gibi. önümüzdeki yıla da favori başlayacağız muhtemelen.
yanlız icardi babaya bu sefer full kamp yaptıralım. o lige fit girerse zaten en baştan farkı açarız.
105 puanla sampiyon olacagiz diyorum. Febe 100 puanla sampiyon olamazsa ne koyar amaşu fb maçına 4-5 puan önde kafa rahat çıkıp basıp şampiyon olalım allahım çok bişe istemiyoruz yaaaaaaa
Bi yönetim bide Allah biliyorSözleşmelerin süreleri nedir bilen var mı
Mehmet Özcan, Ali Naci, Yakup bendeki 3'lü.En gıcık gs muhabirleri listesi yapalım. Benden ali naci, jakub ve nevzat isimleri gelir
Evet mehmet özcan da var. Savaş çorluyu da unutmayalımMehmet Özcan, Ali Naci, Yakup bendeki 3'lü.
12 yabancı hücum alanında kullanılmalı bence ki. Bardakçı, Barış Alper kesin 11 olarak düşünürsek bizim 3 tane yabancı yedek şansımız var. 1 orta saha, 1 santrafor, 1 kanat veya stoperden kullanmak mantıklı olabilir. Burada alınacak yerli oyuncular önemli Oğuz Aydın, Emirhan Topçu veya Ahmetcan Kaplan gibi oyuncular alınabilirse mesela kanat- stoper yerine direk 10 no olabilir yedeğe.
Emin Bayram zaten 3. stoper olarak düşünüyorum. 4. stoper için o isimler. Salih Özcan'a ve onun maliyetine hiç gerek yok zira orada yerli olarak Kerem D., Kaan, Berkan gibi alternatiflerimiz zaten var. Zeki Çelik yıllık maaşı çok ve yedek için o maliyetle ciddi lüks olur 11 olmak ister. Enes Ünal yedek için gereksiz pahalı. Can Uzun çok iyi olur ama TR'yi düşünmüyor. Orkun Kökçü yine gereksiz pahalı ki ilk 11 için oraya yabancı daha mantıklı olur. Yunus Akgün'ü Leicester ortada kullandı ayrıca Yunus ve Oğuz Aydın farklı profil oyuncular. Oğuz Aydın Okan hocanın sistemine çok uygun bir oyuncu.Ahmetcan Kaplan, Emirhan Topçu gibi oyunculara milyon eurolar vereceğimize hepsinden çok daha iyi olan Emin Bayram'a şans vermeliyiz. Oğuz Aydın'a 4-5 vermektense Yunus Akgün'e şans verelim ve parayı major oyuncuya verelim.
Alacağımız yerli oyuncu 2012 Hamit Altıntop, Burak Yılmaz gibi olmalı.
Yedek santrafor olarak en çok istediğim oyuncu Enes Ünal, sağ bek alternatifi olarak Zeki Çelik, ön libero için Salih Özcan, 8 numara Orkun Kökçü, ön taraf için Can Uzun ilk aklıma gelenler.
Yerli atılımı şart.