GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani burada yazıyorsunuz ya takımın bir planı yok ya da var

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Nerden biliyorsunuz bir planı var ya da yok

Hiç bişey bildiğiniz yok. Eğer o kadar biliyor olsaydınız ya futbolun içinde olurdunuz ya da medyanın içinde (belki olursunuz, açın bir blog belki keşfedilirsiniz)

Önde baskı var başka bir şey yok diyorsunuz. Nerden biliyosunuz. Bu oyunun bölge bölge adama baskısı, topa baskısı, alan kapatması, rakibin pas opsiyonlarını kapatma, bazılarını bilerek açma, top sendeyken takım arkadaşlarının alacağı pozisyon, senin tercihlerin vs. vs. Bir dünya opsiyon var bir dünya konu var ben de bilmiyorum nerden bileyim yahu. takımı yönetebilme var neler neler.

Futbol sonuç oyunudur, siz destek verin boş yapmayın. Sonuç gelmezse zaten sonucu getirecek adamlar gelecektir. Hepiniz pep oldunuz a…..
Foruma ne gerek var o zaman. Sabahtan akşama GS marşları ve rakiplere küfürler dışında bir şey paylaşılmasın o halde burada. Bir de kolpa transfer haberleri elbette

Tabii ki bu işin profesyonelleri bu işi bizden iyi bilecekler, fakat bu bizi yorum yapabilecek mental kapasiteden yoksun bırakmaz ki

Bu gatekeeping furyası bitmeli

Hakan o dönemin en iyi forvetlerindendi. Adamın prime dönemleri, İllie kimsenin tanımadığı diyorsun kimsenin tanımadığı adam falan değildi o dönemin iyi Romanya'nın genç yıldız adaylarındandı. Sana PL şampiyonu ve bizim o dönem harcadığımız paraları attım Avrupa ile böyle bir fark yoktu. Faruk Süren iyi ki FT'nin ilk senesindeki istifasını kabul etmedi de FT gibi bir efsanemiz ve o başarılarımız oldu. Yoksa sizin düşünceniz de olsaydı hiç biri olmayacaktı. O dönemde iyi ki sosyal medya yoktu.

o dönem sosyal medya yoktu
ama antreman sahasina gidip futbolcu dövme vardi
stadda istenmeyen hocaya ana avratli kufur istifa tezleri vardi
beyaz mendiller vardi
herkes tv izlerdi ve tvde ozaman ki gibi kulup saksakcilari yoktu
hincal uluc vardi :)

ya su sosyal medyayi ne abarttiniz

ozamanda istenmeyen adam gidiyordu

ftyi istememezlik gibi bir durum hic olusmadi

beni taniyanlar bilir benim cocuklugum asyde gecti izzetpasaliyim ben

sen tribunde ftye olan sevgiyi ve guveni göreydin hele bir :)

Hiç bişey bildiğiniz yok. Eğer o kadar biliyor olsaydınız ya futbolun içinde olurdunuz ya da medyanın içinde (belki olursunuz, açın bir blog belki keşfedilirsiniz)

Önde baskı var başka bir şey yok diyorsunuz. Nerden biliyosunuz. Bu oyunun bölge bölge adama baskısı, topa baskısı, alan kapatması, rakibin pas opsiyonlarını kapatma, bazılarını bilerek açma, top sendeyken takım arkadaşlarının alacağı pozisyon, senin tercihlerin vs. vs. Bir dünya opsiyon var bir dünya konu var ben de bilmiyorum nerden bileyim yahu. takımı yönetebilme var neler neler.

Futbol sonuç oyunudur, siz destek verin boş yapmayın. Sonuç gelmezse zaten sonucu getirecek adamlar gelecektir. Hepiniz pep oldunuz a…..

dogru zamanda oyuncu degisiklikleri
farkli oyun planlari gelistirmesini

görsek zaten kimse elestirmez

rakip tdler bile dalga geciyor artik oyun planimizi anlatirken

yönetimin dogru kaliteli adam alma politikasi sayesinde ayakta duruyoruz sadece

"Ayol" diyecektin herhalde

Ben şimdilik sabredilmesi taraftarıyım ama umudum yok onu da itiraf edeyim

acik konusmak gerekirse o treni kacirdik
bu saatden sonra degismez zaten
anca bas asagi gidersek olur
yaparlar ve kötü gidersek yönetime yazar cunki

ilk zalgiris maci buyuk firsatdi bence
hazirlik maclari rezalet gecmisti
birde ustune kilpayi zalgiris faciasi

ha kendini degistirir dogru duzgun hocalik yapmaya baslarsa bizde destekleriz elbet
ama duzelecegine dair hicbir ümidim yok
hele son basin toplantisinda taraftara cemkirmesi sonun baslangici benim icin
ft hocada böyle bitti

basket subesine erden timur el koydu demek ozaman iyi haber :)

Geride bekleyip kontra kovalayan takımlara göre oyun geliştirme olayını çözemedi Okan hoca
Muhtemelen çağdaş ta haftasonu aynı işi yapacak

Tempolu 8 ve 10
hazır kanat oyuncuları
santrafor yedeği
savunma defosu olmayan güçlü ve aptal aptal pas hataları yapmayan bir solbek
Sen tempolu 8 ve 10 istiyorsun ama Buruk baya baya Vecino'yu istiyormuş. Transfer konusunda hatalar oldu kesinlikle. Yönetim de 100% doğru değil. Ama bu Buruk'un oyunu okuyamadığı, kendi takımını ve rakibini doğru analiz edemediği gerçeğini değiştirmiyor. Oynatmaya çalıştığı şeyin işlemediğini göremiyor. Transfer olacak da, hocam show yapacak. Sen önce elindekiler ile işleyen bir düzen kur bakalım. TD'nin teknik yetersizliğini "transfer yapılmadı yav, yoksa hocam oynatacaktı" diye geçiştiremeyiz.

Samsun maçında neredeyse birbirinin kopyası 2 gol attık ve bunlar ön alan baskısı ile olanlar değil pas ile gelinen sete oturulup gelen gollerdi. Ama sorsan takımın planı, programı yok. Eleştiri düzeyi bir şeyi abartmamak bu yüzden önemli. Takımın planı yetersiz, top dolaştırma hızı daha hızlı olmalı, ön alan presi daha kontrollü yapılmalı vb. gibi eleştiriler gayet mantıklı takımın gelişmesine yönelik eleştiriler böyle eleştiri yapan arkadaşları tenzih ediyorum ama plan yok, takım çalışmıyor, rastgele oynuyoruz tarzı yorumlar kaile alınacak yorumlar değil.

Prandelli ile avrupa sampiyonu olacagimizi iddia eden birinin Okan hoca’nin hoca olmadigini gitmesi gerektigini söylemesi normal bir durum

Prandelli ile avrupa sampiyonu olacagimizi iddia eden birinin Okan hoca’nin hoca olmadigini gitmesi gerektigini söylemesi normal bir durum

prandelli geldigi gun yazdigim sey gerceklesmeyen bir kehanet herhangibi bir degerlendirme degil :)

ki 3 kupayida aldik o sezon :)

o dönem sosyal medya yoktu
ama antreman sahasina gidip futbolcu dövme vardi
stadda istenmeyen hocaya ana avratli kufur istifa tezleri vardi
beyaz mendiller vardi
herkes tv izlerdi ve tvde ozaman ki gibi kulup saksakcilari yoktu
hincal uluc vardi :)

ya su sosyal medyayi ne abarttiniz

ozamanda istenmeyen adam gidiyordu

ftyi istememezlik gibi bir durum hic olusmadi

beni taniyanlar bilir benim cocuklugum asyde gecti izzetpasaliyim ben

sen tribunde ftye olan sevgiyi ve guveni göreydin hele bir :)
Nasıl FT'yi istemeyen yoktu FT'nin ilk dönemi istifa tezahüratları, Fatih Terim'in istifası Faruk Süren'in kabul etmemesi bunu kendileri anlattı. Fener'e 4-0 yenildiği maçtan sonraydı sanırım. Bunu söyleyen de ben değilim Faruk Süren ve daha bir çok kişi söyledi bu durumu. Sen yanlış hatırlıyorsun belli ki.

bakin basket subesinden erden timur elini ayagini cekti
basket subesi ne hale geldi !

bu adamin degerini bilin!

takimin su halde olmasinin yegane sebebi olan bir adam icin erden timuru küstürmeyin!

ben gidiyorum erden timurla kalin!

bu arada okan hocaya bugun daha fazla sallamamin sebebi
sabah gerceklesen erden timur dusmanlarinin kadro elestirisinden kaynaklaniyor

oraya yuklendiginiz gibi bende hocaya yuklenirim!

su kadroyu bir gsli nasil elestirebilir aklim almiyor!!!!

Atsaydik uzerimize gelmek zorunda kalacaklardi. Akilli bir hamleyle ikinci yarida isi kontraya cevirip maci alabilirdik. Tabi hocamiz gol yemeden oyuncu degistirmeyi dusunur muydu bilemiyorum.
Bence gelmezlerdi daha doğrusu arkada açık vermezlerdi, Kopenhag kalite olarak iyi olmasa da kompakt bir takım, herkes çok koşup sürekli pas kanallarına girdiler ve dribbling yapan takımlara da biz karşı koyamıyoruz.

Belki pozisyonları yok ama pozisyon olabilecek ve kalitesizlikten giremedikleri bolca pozisyon var.

En basit Nelssonla bire bir kaldı oyuncu, geçse karşı karşjya kalacaktı geçemedi, bu tarz 4e4 3e4 pozisyonlar oldu ve sayıları az değildi zaten her maçta veriyoruz bunları.

Gol atsak özgüven gelirdi ama fizik kalitemizle yine geriye düşebilirdik.

Sen tempolu 8 ve 10 istiyorsun ama Buruk baya baya Vecino'yu istiyormuş. Transfer konusunda hatalar oldu kesinlikle. Yönetim de 100% doğru değil. Ama bu Buruk'un oyunu okuyamadığı, kendi takımını ve rakibini doğru analiz edemediği gerçeğini değiştirmiyor. Oynatmaya çalıştığı şeyin işlemediğini göremiyor. Transfer olacak da, hocam show yapacak. Sen önce elindekiler ile işleyen bir düzen kur bakalım. TD'nin teknik yetersizliğini "transfer yapılmadı yav, yoksa hocam oynatacaktı" diye geçiştiremeyiz.
Orası öyle de şu takıma Fred ve Szymanski yada benzer profilde muadillerini eklesen Kopenhag maçı ilk yarıdan handikap olurdu bu da bir gerçek. Ben en büyük eleştiriyi yönetime yaparım. Zamanı gelirse konuşuruz şuan erken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt