GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kilo krala hiç yakışmıyor yaw.

Geçen sezon ne güzel fit durumdaydı

sa günaydın

1715071529507.webp

fb'in tek bir yerde bile puan kaybettiği taktirde, çözülme sürecine gireceğini biliyorduk. bu geçen sene de böyleydi.

geçen sene antalya ve ümraniye deplasmanlarında son dakikalarda verilen kararlar ile yarıştan kopmaları engellenmişti. bu sene de kasımpaşa ve pendik maçındaki son dakika kararları ile. (her iki sezon için de birçok maç daha yazabilirim ama son dakika işleri yani telafisi olmayan desteklerden bahsediyorum)

halbuki hakkaniyetli kararlar verilse, yarıştan daha erken kopacak ve daha az stres yaşayacaklardı.

2 aydır fark 6 olarak gelirler bize diyordum, inş öyle olacak.

bizimkiler maça 300 promilli çıkmamalı

Seneye şampiyonlar liginde tek eleme oynayacağız play off maçları genelde lig başladıktan 1-2 hafta sonra olduğu için ligi erken açma ihtiyacımız da olmayacak. Şampiyonluk kadar bu da büyük avantaj olacak bizim için. Fb sezon başı 5.vitesde başladı sonucu sezon sonu görüyoruz patır patır dökülüyolar.

Seneye şampiyonlar liginde tek eleme oynayacağız play off maçları genelde lig başladıktan 1-2 hafta sonra olduğu için ligi erken açma ihtiyacımız da olmayacak. Şampiyonluk kadar bu da büyük avantaj olacak bizim için. Fb sezon başı 5.vitesde başladı sonucu sezon sonu görüyoruz patır patır dökülüyolar.
direk gidiyoruz diye biliyordum ama

Geç oldu ama iyi oldu. Hep dediğim, kanat oyuncularından en az birinin oyun kurucu özellikleri gelişkin biri olması gerekliliğinin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Bu bakımdan sezondan ümidimi kesmiş, gelecek sezon için böyle birilerine bakılmasını konuşmaya başlamıştım ki, henüz maç temposu tam yeterli olmamasına rağmen Ziyech bir Güneş gibi doğdu adeta. Bir tarafta hünerli bir beyin, diğer tarafta da 'dinamo' Barış Alper formülü takıma direkt level atlatmış durumda...

Ziyech giderse mutlaka böyle biri aranıp bulunmalı, gerekirse ciddi bütçe harcanmalı. Ziyech kadar iyi şutlar çıkarmasa da oyun zekası ve oyun kurma özelliği yüksek biri yani. Ziyech kalırsa da mümkünse rotasyona böyle biri daha katılmalı, potansiyel vaad eden genç biri de olabilir. Eldeki diğer kanat oyuncularından hiçbiri bu tanıma uymuyor...

Tahminim stad çevresi ve oraya yapılacak yeni kulüp merkezi ve salon projesi falan konuşulmuştur.

Fredi alır mısınız bize mesela , demirbayin verdiği etkiyi verir mi o bile muamma
amrabati alip torreira'yi one atmak lazim kimse farkinda degil ama ceza sahasina patlayici kosulariyla penalti alir gol atar ciddi katki verir torreira ayrica onde baski kurmamiz kolaylasir herkesin 8 numara arayisinin aksine ben adam yiyen bir 6 numara alinmali diye dusunuyorum zaten ziyec oyun kuran kanat yeterli olur

amrabati alip torreira'yi one atmak lazim kimse farkinda degil ama ceza sahasina patlayici kosulariyla penalti alir gol atar ciddi katki verir torreira ayrica onde baski kurmamiz kolaylasir herkesin 8 numara arayisinin aksine ben adam yiyen bir 6 numara alinmali diye dusunuyorum zaten ziyec oyun kuran kanat yeterli olur
Çok az oynamış hocam sanki merkezde

Screenshot_2024-05-07-13-11-31-987.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt