Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.578
- 36.104
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direk gidiyoruz diye biliyordum amaSeneye şampiyonlar liginde tek eleme oynayacağız play off maçları genelde lig başladıktan 1-2 hafta sonra olduğu için ligi erken açma ihtiyacımız da olmayacak. Şampiyonluk kadar bu da büyük avantaj olacak bizim için. Fb sezon başı 5.vitesde başladı sonucu sezon sonu görüyoruz patır patır dökülüyolar.
direk gidiyoruz diye biliyordum ama
Fredi alır mısınız bize mesela , demirbayin verdiği etkiyi verir mi o bile muammaMedyanın ve spor dünyasının aşağıdaki takımın bizimkiyle eşit olduğunu düşünmesi garip:
Ekli dosyayı görüntüle 242916
Galatasarayda ilk 11 oynayabilecek zorlasan maks 2-3 oyuncu cikabilir.
amrabati alip torreira'yi one atmak lazim kimse farkinda degil ama ceza sahasina patlayici kosulariyla penalti alir gol atar ciddi katki verir torreira ayrica onde baski kurmamiz kolaylasir herkesin 8 numara arayisinin aksine ben adam yiyen bir 6 numara alinmali diye dusunuyorum zaten ziyec oyun kuran kanat yeterli olurFredi alır mısınız bize mesela , demirbayin verdiği etkiyi verir mi o bile muamma
Çok az oynamış hocam sanki merkezdeamrabati alip torreira'yi one atmak lazim kimse farkinda degil ama ceza sahasina patlayici kosulariyla penalti alir gol atar ciddi katki verir torreira ayrica onde baski kurmamiz kolaylasir herkesin 8 numara arayisinin aksine ben adam yiyen bir 6 numara alinmali diye dusunuyorum zaten ziyec oyun kuran kanat yeterli olur
anlamadim on libero dmc iste tam bir 6 numara , amrabati al torreirayi one at ondeki baskimiz arsa cikar